پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۸:۳۱

کفایتی:

استان سمنان قابليت تبديل صنایع کوچک به صنایع ملی را دارد

استان سمنان قابليت تبديل صنایع کوچک به صنایع ملی را دارد

سمنان - خبرگزاري مهر: رئیس سازمان بسیج مهندسان صنعتی کشور ضمن تاکید بر اینکه استان سمنان توان بسیاری برای تولید و کار دارد گفت: این استان می تواند الگوهایی را برای تولیدات صنعتی و معدنی برای مجلس و دولت آینده طراحی و صنایع کوچک و متوسط را به صنایع ملی تبدیل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیل کفایتی ظهر شنبه در نشست کارگروه تخصصی صنعت و معدن در اتاق بازرگاني سمنان گفت: این استان تولید کننده شش درصد گچ دنیا است.

وی با اشاره به اینکه استان سمنان در بخش نانوگچ می تواند محصولات خوبی را تولید کند، افزود: 12.5 درصد قطعات خودرویی کشور در این استان تولید می شود که در 120 واحد تولیدی قریب هفت هزار نفر مشغول به کار هستند و در این واحد های تولیدی قطعات دوچرخه، موتورسیکلت، سواری، اتوبوس و صنایع ریلی و هوایی ساخته می شود.

بسیج مهندسین صنایع بر اساس تفکر و اندیشه علمی می تواند ظرفیت خود را بالا ببرد

رئیس سازمان بسیج مهندسان صنعتی کشور با تاکید بر اینکه راهبرد بسیج، راهبرد صالحین است و بسیج مهندسین صنایع بر اساس تفکر و اندیشه علمی می تواند ظرفیت خود را بالا ببرد، افزود: نیاز به الگو داریم و باید نظریه پردازی و آزاد اندیشه در عرصه صنعت صورت گیرد.

كفايتي با بیان اینکه بسیج مهندسی صنایع، این قابلیت را دارد که بتواند صنعت آینده کشور را مهندسی کند اظهار کرد: رسالت بزرگ ما، طراحی الگوی پیشرفت در حوزه صنایع است که می تواند نیازهای کشور و یا استان را برطرف کرده و مسایل و مشکلات را حل کند.

مهمترین الزامات عمومی در انتخابات هوشیاری بالای آحاد ملت است

وي با اشاره به نامگذاری امسال به سال حماسه سیاسی و اقتصادی گفت: میتوان به بیان یکسری الزامات عمومی که داری اهمیت بالایی در خلق حماسه هستند پرداخت که از مهمترین الزامات عمومی هوشیاری بالای آحاد ملت است.

رئیس سازمان بسیج مهندسان صنعتی کشور افزود: گروه یا ملتی که خواهان خلق حماسه هستند باید دشمن شناسی آنها در اوج باشد و دارای توانمندی بالا بوده تا از تخصص و مهارت لازم برای مبارزه برخوردار باشند.

كفايتي تصریح کرد: همچنین برخوردار بودن از سطح بالای حب و بغض؛ یعنی اینکه نسبت به دشمنان در اوج دشمنی و نسبت به همفکران و دوستان خود، نهایت محبت و دوستی را داشته باشیم و به عبارتی دیگر در اوج استکبار ستیزی در عین حال در نهایت ولایت پذیری باشیم.

طی سال جاری شاهد دو نوع حماسه بزرگ هستيم

رئیس سازمان بسیج مهندسان صنعتی کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه طی سالجاری شاهد دو نوع حماسه هستیم لازم است که بدانیم مقام معظم رهبری در بعد حماسه سیاسی به بحث مشارکت گسترده مردمی در انتخابات پرداختند و خواستار شدند تا حد ممکن سعی شود نشاط سیاسی و امید به آینده را در همگان ایجاد کنیم و شرایط لازم جهت خلق حماسه سیاسی فراهم شودکه نقطه عطف آن در انتخابات آتی قابل مشاهده است.

کفایتی افزود: حماسه اقتصادی علاوه بر رعایت الزامات عمومی که پیشتر بدان ها اشاره داشتیم، مستلزم توجه به الزامات خاص از جمله توجه به تولیدات داخلی؛ پرهیز از اسراف در مصرف؛ توجه بیشتر تولیدکنندگان داخلی به ارائه محصولات کیفی به منظور بهره مند شدن مردم از کالای مرغوب با قیمت مناسب؛  فراهم کردن شرایط مناسب جهت جابجائی صادرات با واردات با توجه به بالارفتن نرخ ارز، تلاش در جهت عدم وابستگی به نفت، است.

وی با بیان اینکه در ابتدای راه هستیم گفت: کشورهایی مثل ژاپن و کره 30 سال پیش چه وضعیتی داشتند و اکنون در چه جایگاهی قرار دارند و با توجه به اینکه دنیا در عرصه اقتصادی به دلیل وضعیت ناعادلانه مشکل دارد اما کشور ما راه حل های اقتصادی لازم را برای فائق آمدن به مشکل اقتصادی دارا است.

تولید 250 هزار نوع محصول در صنعت نفت و گاز

رئیس بسیج مهندسان صنعتی کشور با بیان اینکه 250 هزار نوع محصولات در نفت و گاز می توان تولید کرد گفت: این در صورتی است که کمتر از یک هزار نوع محصول در کشور از این ماده زیر زمینی تولید می شود.

كفايتي با بیان اینکه در تولید بنزین کار با ارزشی انجام داده ایم افزود: باید بتوانیم خودرو هایی با مصرف پایین نیز بسازیم.

کفایتی تولید محصولات ارگانیک را بسیار با ارزش دانست و گفت: با تولیدات محصولات ارگانیک می توانیم دنیا را وابسته به خود کنیم.

در این نشست، تفاهمنامه ای بین اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی استان سمنان، بسیج مهندسان صنعتی کشور و بانک انصار با هدف کمک به آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی و پیاده سازی رهنمودهای مقام معظم رهبری در بخش های اقتصادی امضا شد.

کد خبر 2057650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha