پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۹:۴۳

استاندار بوشهر:

عملکرد مطلوب روابط عمومی‌ها باعث ایجاد نشاط و امید در جامعه می‌شود

عملکرد مطلوب روابط عمومی‌ها باعث ایجاد نشاط و امید در جامعه می‌شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: استاندار بوشهر گفت: عملکرد مطلوب روابط عمومی باعث ایجاد نشاط و امید در جامعه می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون حسنوند شنبه‌شب در نشست مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر، نقش روابط عمومی‌ها در دور نگه داشتن دغدغه و نگرانی از جامعه مهم دانست و اظهار داشت: روابط عمومی‌ها با عملکرد موفق خود می‌توانند امید، نشاط و شادمانی به جامعه عرضه کنند.

وی با اشاره به اینکه جایگاه روبط عمومی‌ها با گذشته متفاوت شده است گفت: روابط عمومی در گذشته از تجهیزات و امکانات پیشرفته که اکنون وجود دارد بی‌بهره بودند که زمینه به‌روز رسانی فعالیت آنان را فراهم کرده است.

استاندار بوشهر روابط عمومی را منشا بروز خلاقیت و ابتکار در جامعه دانست و افزود: روابط عمومی موفق است که با خلاقیت خود ارائه طریق دهد و جامعه را به سوی تعالی و رشد برساند.

حسنوند روابط عمومی‌هایی که به فکر چاپلوسی و تملق‌گویی مسئولان هستند را ناموفق دانست و بیان کرد: این روابط عمومی‌ها موجب بروز برخی از مشکلات در آن اداره و جامعه می‌شوند چراکه رضایت‌مندی مردم در پی ندارد.

وی استان بوشهر را با ظرفیت‌های بالقوه منحصر به فرد در توسعه و پیشرفت دانست و گفت: وقتی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان معرفی شود و راهکارهای شکوفایی این ظرفیت‌ها نمایان شود استان بوشهر به استان اول کشور تبدیل می‌شود.

استاندار بوشهر مردم بوشهر را بهترین سرمایه‌های استان برشمرد و بیان کرد: مردم استان جزو بهترین‌ها هستند و این بالاترین سرمایه  است که باید از آن بهره برد.

حسنوند بیان کرد: شما روابط عمومی‌ها می‌توانید منشا تحول در همه زمینه ها باشید.

وی بر تشکیل جلسه مشترک مدیران، فرمانداران و مدیران روابط عمومی‌ها برای حل برخی از مشکلات تاکید کرد و گفت: نیازمندی‌های روابط عمومی‌ها باید از سوی مدیران کل ادارات تامین شود.

کد خبر 2057764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha