پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۸:۵۸

حجت الاسلام ملک حسینی:

دانشهای بی ارزش و رفتارهای غیرعلمی به جامعه خسارت وارد می کنند

دانشهای بی ارزش و رفتارهای غیرعلمی به جامعه خسارت وارد می کنند

یاسوج – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در کهگیلویه بویراحمد گفت: دانش های بی ارزش و رفتارهای غیر مبتنی بر علم هردو به جامعه خسارت وارد می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید شرف الدین ملک حسینی شامگاه شنبه در جمع اساتید و کارکنان دانشگاه علمی و کاربردی استان افزود: در اسلام دانشی مفید است که در مسیر رشد و تعالی انسان قرار گیرد و دانشی که تنها دانش است و تاثیری بر رشد جامعه ندارد، مفید نیست.

وی علم بدون کاربرد را مطلوب ندانست و اظهار داشت: یکی از آرزوهای مراجع و مقام معظم رهبری این بوده و هست که علم در خدمت اقتصاد، سیاست، فرهنگ، هنر و صنعت قرار گیرد.

ملک حسینی تصریح کرد: وقتی دانش و ارزش در کنار هم باشند، شاهد بروز بسیاری از مشکلاتی که امروز دامنگیر جامعه است، نخواهیم بود.

وی اظهار داشت: اگر کسانی که نماد دانش و ارزش هستند در جامعه مدیریت کنند، جامعه به برکت آنها روزی می خورد و بسیاری از مشکلات از جامعه رخت می بندد.

وی بر رعایت تناسب میان فارغ التحصیلان و نیاز بازار کار تاکید کرد و گفت: متناسب نبودن این دو موجب سرخوردگی و پوچی فارغ اتحصیلان دانشگاهی می شود که این خود بسیار آسیب زاست.

وی بر توسعه علم مفید در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: اگر هنگام جذب دانشجو ایجاد رشته ها به این نکته توجه می شد که دانش همراه با ارزش و مهارت های مناسب باشد، شاهد بالندگی اقتصادی جامعه بودیم.

ملک حسینی عنوان کرد: پیوند دانش با کشاورزی، صنعت وعرصه های مختلف در شکل گیری حماسه اقتصادی موثر است.

وی افزود: حماسه اقتصادی چیزی متفاوت از اقتصاد مقاومتی نیست و تها تفاوت آن در سرعت شکل گیری است که حماسه باید واجد آن باشد.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان نیز در این دیدار گفت: هم اکنون 12 مرکز علمی و کاربردی در این استان مشغول فعالیت هستند.

دکتر ظریفی پیوند علم و صنعت را از اهداف این دانشگاه عنوان کرد و افزود: در سال گذشته یک مرکز علمی و کاربردی در جوار صنعت در این استان فعالیت خود را آغاز کرد.

وی عدم رشد صنعتی این استان را یکی از مشکلات کنونی آن برشمرد و بیان داشت: به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه در این استان به خوبی شکل نگرفته است.

ظریفی بیان داشت: یکی از دلایل وجود بیکاری در کشور، عدم وجود رشته های دانشگاهی متناسب با صنعت است.

 

کد خبر 2057783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha