به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی باقری پیش از ظهر یکشنبه در نشست بصیرت در انتخابات در جمع مدیران، مربیان و کارآموزان آموزشگاه های فنی حرفه ای و آزاد شهرستان ملایر با اشاره به اینکه قرآن کریم به عنوان راهنمای بشریت راه و مسیر درست را برای مردم ترسیم کرده است، افزود: هر کس طبق راه قرآن حرکت کند هرگز منحرف نخواهد شد.
وی با بیان اینکه صداقت افراد در انتخاب بسیار مهم است، افزود: کسانی که دنیای خود را به آخرت می فروشند و در راه خدا قدم بر می دارند ماندگار شده و در میان مردم جایگاه و ارزش خاصی دارند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با بیان اینکه استکبار همیشه همه ارزش های جامعه از جمله روحانیت را زیرسئوال برده، گفت: باید در این میان افراد درستکار و واقعی را تشخیص دهیم تا استکبار نتواند از موقعیت ها سو استفاده کند.
وی بیان داشت: در برخی موارد افرادی دچار لغزشهای دنیایی شده و برای منفعت خود همه را زیر سئوال می برند اما مهم در میان شناخت این افراد است نه اینکه اگر از قشری خاص فردی دچار لغزش شد همه افراد آن قشر را بد تلقی کرده و نسبت به آن افراد گمان بد داشته باشیم.
سیستم اسلامی در همه جا جواب داده و هرگز راه انحراف را نرفته است
باقری با بیان اینکه سیستم جامعه اسلامی با منطق و برنامه بوده و هرگز اسلام اشتباهی ندارد، افزود: سیستم اسلامی در همه جا جواب داده و هرگز راه انحراف را نرفته است.
وی به حماسه هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در جنگی که یک ملت در برابر تمام ملتهای دنیا ایستاده بود تنها حرکت و توکل در مسیرخدا و اسلام باعث پیروزی و موفقیت ملت ایران در برابر دشمن شد و این خود از برکات سیستم اسلامی در این کشور است.
باقری با اشاره به بحران های مالی امروز دنیا افزود: کشورهای اروپایی که خود را مغز متفکر دنیا تلقی کرده امروز به بن بست رسیده و بارها به ناتوانی مالی خود اذعان کرده اند.
وی بیان داشت: کشور ایران با وجود تحریم هایی که از سوی دشمنان و غرب علیه ما اعمال شد کمترین آسیب را از بحران ها دیده و این خود به خاطر ارزشهای اسلام و انقلاب در این کشور است.
وی با بیان اینکه هیچ جای دنیا فرهنگ و تمدن ایران را ندارد، گفت: اگر کشور ما برای اروپا و غرب بی اهمیت بود آنها هرگز وقت خود را برای مذاکره و گفت و گو با ایران نمی گذاشتند و این نشان از آن دارد که کشور ایران از اهمیت ویژه ای در دنیا برخوردار است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با استناد به یکی از آیات سوره عنکبوت اظهار داشت: در این آیه خداوند افرادی را که در راه خداوند جهاد می کنند از همه راه ها هدایت می کند.
وی گفت: امروز دشمن در راه تحریف قدم براشته و کسانی که در برابر فتنه های دشمن بایستند در راه خدا جهاد کرده و از سوی خداوند در برابر همه فتنه های دشمن راه هدایت به آنها نشان داده می شود.
باقری با اشاره به حادثه عاشورا اظهار داشت: امروز وظیفه همه کسانی که احساس تکلیف می کنند شناخت دوست و دشمن و فتنه های داخلی و خارجی است.
حضور حداکثری مردم در حمایت از ولایت و آفرینش حماسه سیاسی است
وی با بیان اینکه یکی از اهداف بزرگ دشمن از اول انقلاب تا به امروز تخریب ولایت فقیه بوده است، گفت: امروز شرکت در انتخابات یک تکلیف است و حضور حداکثری مردم در حمایت از ولایت و آفرینش حماسه سیاسی است.
باقری با اشاره به اینکه در فتنه 88 تنها شعار فتنه گرانی که از سوی دشمنان داخلی و خارجی حمایت می شدند ولایت فقیه بود، افزود: ملت ایران در حماسه بزرگ 9 دی فتنه، فتنه گران را با حمایت از ولایت نقش بر آب کرد و برای همیشه خط بطلانی بر روی نقشه های شوم دشمن کشید.
وی افزود: ملت ایران در 22 بهمن سال گذشته با وجود و مشکلات و تحریم ها یک بار دیگر حماسه بزرگ خلق کرد که دشمن متحیر شد و مطمئنا در 24 خرداد نیز حماسه بزرگ سیاسی امسال راخلق خواهد کرد.
باقری دوری از افراط و تفریط و حرکت در مسیر درست را خواستار شد و افزود: بصیرت نقطه روشنگری همه مسیرهای تاریک است و کسانی که به این نقطه رسیده و با بصیرت حرکت کنند از میان هزاران راه می توانند راه درست و انتخاب اصلح را داشته باشند.
وی شور همراه شعور را از عوامل بصیرت در انسان برشمرد و گفت: حرکت باید با شعور همراه باشد و حماسه یعنی شعور همراه با دانایی و آگاهی که ملت ایران بارها این حماسه را خلق کرده است
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان بیان داشت: دشمن هرگز دلش برای ملت ایران نسوخته و تبلیغات سوء دشمن در رسانه های مختلف دنیا برای کم رنگ جلوه دادن انتخابات در کشور ماست تا ملت ایران را نسبت به نظام دلسرد کرده و از حضور مردم در پای صندوق های رای بکاهند.
وی گفت: امروز مردم وظیفه دارند تا از میان کاندیدها بهتربن را انتخاب کرده چرا که انتخاب بهترین فرد معامله با خداست و اگر ما نتوانیم بهترین فرد را برای چهار سال جامعه انتخاب کنیم، دچار مشکل می شویم.
نظر شما