سرپرست پلیس راه شمال سیستان و بلوچستان در گفتگو با مهر اظهارداشت: این حادثه بر اثر برخورد یک دستگاه سواری پژو با سواری پراید در محور سراوان اتفاق افتاد.
سرهنگ فرزاد ملک محمدی افزود: دراثراین سانحه سواری پژو که حامل تعداد 11 اتباع بیگانه بود در اثر شدت برخورد دچار حریق شد و تعداد 9 تن از سرنشینان این خودرو به همراه راننده در دم جان باختند.
وی افزود: دو تن دیگر از سرنشینان این خودرو که از اتباع بیگانه هستند به دلیل سوختگی شدید به مراکز درمانی اعزام شدند که حال آنها نیز وخیم گزارش شده است.
وی گفت: متاسفانه سه سرنشین خودروی پراید به همراه راننده نیز در این حادثه در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند.
این مسئول در تشریح جزئیات این حادثه گفت: این حادثه در نخستین دقایق بامداد امروز صبح و در کیلومتر 15 جاده سراوان و به دلیل سرعت بیش از حد و انحراف به چپ خودروی سواری پژو رخ داد.
وی ادامه داد: متاسفانه قاچاق انسان و سوخت همچنین سرعت بیش از حد خودرو های قاچاقچیان به عنوان یکی از مهمترین عوامل حادثه در این محور تاکنون جان بسیاری از هموطنان را گرفته است.
نظر شما