مسئول برپایی نمایشگاه "سبک زندگی مردم بهار در دوران قاجار" در گفتگو با مهر گفت: آشنایی نسل جوان شهر بهار با سبک زندگانی مردم گذشته آنها را از گرایش به سبک زندگانی غربی که امروزه رواج یافته است، باز خواهد داشت.
مرضیه مینایی افزود: آثار موجود در این نمایشگاه مربوط به سبک زندگی مردم بهار در دوران قاجار است که شامل لوازم پخت و پز، تزیینات بانوان مثل گوشواره، گردنبند و غیره است که از ساکنان قدیمی شهر بهار جمع آوری شده است.
وی با اشاره به اینکه شهر بهار از قدمت و فرهنگ غنی و اصیلی برخوردار است، اظهار داشت: نسل جوان این شهر با سبک زندگی، اخلاق، منش و آثار هنرمندان، علما و فضلای به نام تاریخ اسلام که متولد این شهر هستند و همچنین تمدن خود شهر، آشنایی چندانی ندارند.
وی افزود: در این شهر جای خالی یک موزه مردم شناسی بشدت احساس می شود.
مینایی با اشاره به اینکه برپایی این نمایشگاه برای اولین بار در بهار اتفاق افتاده است، گفت: علاقمندان به بازدید از این نمایشگاه می توانند تا دوم خرداد همه روزه از ساعت 8 تا 14 با مراجعه به فرهنگسرای آیت الله بهاری از این آثار بازدید کنند.
نظر شما