به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعلی دربندی زاده در این باره اظهارداشت: با توجه به كسب موفقيت به دليل احداث بوستان بانوان و همچنين وسعت شهر و نياز بانوان به برخورداري از فضاهاي تنفس، مجموعه مديريت شهري نسبت به احداث دو بوستان ديگر در نقاط مختلف شهر اقدام خواهد كرد.
وی افزود: براي دستيابي به اين هدف، منطقه اي در جنوب شهر قزوين در نظر گرفته شده است كه با رفع موانع اداري، عمليات اجرايي آن آغاز مي شود.
دربندی زاده، به احداث بوستان بانوان در منطقه مينودر اشاره كرد و اقدامات شهرداري براي ايجاد فضاهاي سبز شهري را در مناطق مينودر، كوثر و پونک قابل توجه دانست.
اين مسئول ادامه داد: توسعه بوستان فعلي بانوان نيز در دستور كار شهرداري قراردارد و با تملک باغات ضلع غربي اين بوستان، فضاي سبز اين منطقه از شهر نيز توسعه مي يابد.
وي با اشاره به افزايش جمعيت و متعاقب آن افزايش ميزان ساخت و سازها در شهر، بر اهميت ايجاد فضاهاي سبز شهري تأكيد و تصريح كرد: پس از اتمام عمليات احداث ساختمان شهرداري و شوراي شهر و انتقال مجموعه مديريت شهري به اين ساختمان، با تخريب ساختمان هاي جنوب و جنوب شرقي محل فعلي، فضاي سبز جديدي به شهر اضافه مي شود.
دربندی زاده گفت: در ايجاد فضاهاي سبز شهري موضوع حفظ باغات سنتي نيز در دستور كار قرار دارد كه در همين راستا، قطعه زميني به مساحت پنج هكتار در ضلع جنوبي ميدان ميوه و تره بار مركزي در نظر گرفته شده است و با تلاش براي حفظ سنت ها، ساخت بناهاي به روز و مدرن نيز پيش بيني شده است.
وي از تبديل باغات سنتي آفت زده و در حال تخريب به فضاي سبز يكي ديگر از برنامه هاي شهرداري ياد و بیان كرد: دو تا سه قطعه از اين دست مناطق كه هر كدام 10 هكتار وسعت دارد، براي تبديل به فضاي سبز در شهر در نظر گرفته شده است.
دربندي زاده به اقدامات شهرداري در بوستان ملي باراجين طي چند سال اخير اشاره و بيان كرد: هزينه هاي زيادي از سوي شهرداري براي گسترش اين بوستان صرف شده است و فاز يک دهكده طبيعت كه در حال حاضر 70 درصد پيشرفت فيزيكي دارد، قبل از ماه رمضان به بهره برداري مي رسد.
وی با اشاره به ضرورت توجه به احداث بوستان هاي مسافرپذير در شهر اظهارداشت: در حال حاضر سه بوستان ملت، شهيد بهشتي و دهخدا ميزبان مسافران عبوري قزوين هستند كه ايجاد امكانات رفاهي حداقلي براي آنان و پيش بيني امكانات لازم براي ارائه خدمات در هنگام بروز حوادث غيرمترقبه در اين بوستان ها، از جمله مواردي است كه توجه به آنها ضرورت دارد.

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون خدمات شهري شهرداري قزوين گفت: در حال حاضر يک بوستان ويژه بانوان در شهر قزوين وجود دارد كه افزايش آن به سه بوستان، در دستور كار شهرداري قرار دارد.
کد خبر 2058141
نظر شما