به گزارش خبرنگار مهر، علی گواهی عصر یکشنبه در نشست " اوقات فراغت و جوانان " افزود: انسان در پرتو فراغت مطلوب به تعادل و سلامت روان دست می یابد.
وی همچنین با بیان اینکه فلسفه اوقات فراغت ارتباطی منطقی با فلسفه زندگی دارد، اظهارداشت: برای اوقات فراغت نسل جوان جامعه باید طرح و برنامه ای مناسب و کاربردی تدوین کرد.
مدیر آموزش و پرورش رضوانشهر گفت: در فرهنگ و اندیشه اسلامی اوقات فراغت با بیهودگی و معطلی یا آلودگی و روزمرگی همسو نیست بلکه فراغت، فرصت مجددی برای تلاش و کوشش بی پایان زندگی است.
وی تصریح کرد: تشویق نسل جوان به داشتن برنامه ای مفید و جامع که شامل ورزش و فعالیت های فیزیکی، کتابخوانی بر اساس یک سیر منظم مطالعاتی، جبران عقب افتادگی های احتمالی آموزشی، پرورش ذوق، هنر و سلیقه های متنوع، آموزش مهارت های اجتماعی، تعلیم دوره های مختلف زبان و رایانه، تقویت مبانی دینی و اخلاقی، مطالعه زندگی نامه الگوها و پیشوایان الهی و سایر موارد مفید ارزنده و سازنده باشد آنان را در تحقق زندگی متعادل، بالنده و پویا یاری خواهد کرد.
گواهی اظهارداشت: به یقین هر گاه در سیر برنامه ها بیش از تعلیم به تربیت و پرورش ابعاد جسمانی و روحانی توجه شود و سرآمد تمامی برنامه ها کشف انسان از سوی خود و شناخت استعدادها و نیروهای بالقوه قرار گیرد، یادگاری ماندگار از اوقات فراغت برای تمامی عمر باقی می ماند که همچون مشعلی شعله ور، راه امروز و فردای نسل جوان را پر نور و پر فروغ می سازد.
وی تاکید کرد: مراقبت از فعالیت های اجتماعی، رفت و آمدها و معاشرت ها در ایام فراغت یک ضرورت غیر قابل انکار است زیرا در اوقات فراغت میزان جرائم و بزهکاری ها افزایش می یابد و در این ایام بیشترین گرایش ها به سوی رفتارهای ضد اجتماعی، معاشرت های آلوده و دوستی های مشکوک صورت می گیرد.
نظر شما