به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه گاردين، يكي از منابع ارشد امنيتي انگليس با اشاره به اينكه هم اكنون پليس درحال بررسي وضعيت برخي مظنونان است، اظهار داشت: طبيعتا وضعيت امنيتي در انگليس و به ويژه لندن همچون قبل نيست هم اكنون لندن اولين تجربه بمب گذاري انتحاري را مي گذراند.
وي تاكيد كرد طبق يافته هاي پليس هيچ بعيد نيست چنين حملاتي بارديگر در لندن و يا شهرهاي ديگر انگليس تكرار شوند.
پليس همچنين شب گذشته اعلام كرد بمب ها در اتومبيل هايي قرار داده شده بودند كه براي اين كار اجاره شده بودند. البته برخي ديگر اتومبيل هاي حاضر در محل نيز هم اكنون در حال بررسي از سوي پليس مي باشند.
گفتني است پليس لندن چند روز پيش با انتشار بيانيه اي خواستار كمك فوري و عمومي مردم براي يافتن شاهدان انفجارهاي لندن و احتمالاً پيدا كردن هرگونه عكس و فليم از لحظه انفجارها شد.
پليس انگليس خواستار كمك فوري هرفردي شد كه به نحوي از شاهدان انفجارهاي روز پنج شنبه درمركز لندن بوده و يا هرگونه عكس، فيلم، تصويرهاي ضبط شده توسط تلفنهاي همراه كه بتواند پليس را در يافتن بمب گذاران كمك كند، شده است.
مقامات ارشد پليس در گفتگو با خبرنگاران اعلام كردند كه آنها نمي توانند هيچ فرضيه اي را در مورد هويت بمب گذاران ناديده بگيرند. بنابراين از تمام شاهدان حاضر درصحنه انفجارها كه بتوانند هرگونه كمكي هرچند كوچك به پليس بكنند درخواست كرده اند تا با پليس تماس بگيرند.
نظر شما