به گزارش خبرگزاری مهر، عباس قائد رحمت با اعلام این مطلب گفت: جوانان آینده سازان کشورند. پس جوانانی که در بخش های مختلف به عنوان نخبه معرفی می شوند و با گذر از فیلترهای گوناگون، جوان برتر کشور شناخته می شوند، شایستگی بیشترین حمایت ها از سوی مسئولان را دارند.
وی ادامه داد: جوانان برتر ما بیش از این که خواهان تجلیل در جشنواره ها باشند نیازمند و خواهان حمایت های معنوی هستند تا بتوانند توانایی های خود را هرچه بهتر به نمایش بگذارند. پس بیش از تقدیر نقدی حمایت های اثرگزار را از مسئولان انتظار دارند.
دبیر دوم کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: باید بستر رشد و شکوفایی جوانان را فراهم کنیم تا این جوانان برگزیده پله های ترقی را سریعتر طی کنند و روند رو به جلوی آن ها متوقف نشود.
عباس قائد رحمت تصریح کرد: سرمایه گذاری ما بیش از هر چیز باید بر روی جوانان نخبه باشد و این نیاز دارد تا اعتبارات و امکانات را در اختیار این نخبگان قرار دهیم تا بتوانند برای خود وجامعه برنامه ریزی شایسته کرده و زمینه رشد و تعالی را فراهم کنند.
دبیر دوم کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: باید زمینه ای فراهم کنیم تا این نخبگان ایده های خود را پیاده کنند و این امر بیش از هر چیز نیازمند حل مشکلات این قشر است. اگر مشکلات مسکن و ازدواج و... این جوانان را رفع کنیم و اعتبارات مطالعات پژوهشی را در اختیارشان قرار دهیم در واقع زمینه پیشرفت جامعه خود را فراهم کرده ایم.
عباس قائد رحمت بیان داشت: نیاز است دبیرخانه جشنواره حضرت علی اکبر(ع) نیازهای این جوانان برتر را جمع بندی کنند و در قالب پیشنهادی به کمیسون اجتماعی مجلس ارائه دهد تا در قالب طرحی به مسئولین دولت منعکس کنیم و در صورتی که نیاز است استخدام این برگزیدها دردستگاهها صورت گیرد در قالب لایحه ارائه شود.
دبیر دوم کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نباید نخبه را محدود کرد چرا که وقت و انرژی را از او می گیریم. نخبه نباید درگیرکار اجرایی شود چراکه در این صورت محصور و محدود می شود. پیشنهاد ما این است که نخبگان در عرصه های اجتماعی ظهور و بروز یابند. باید از نخبگان در بحث های مدیریتی استفاده کنیم چراکه اگر برای نخبگان خوب برنامه ریزی نکنیم دشمنان بستری فراهم می کنند که از آنها بهره گیرند.
نظر شما