پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۴۶

هاشم پور اعلام کرد:

1055 مقاله در همایش ملي شهرسازي و معماري در گذر زمان در قزوین ارائه شد

1055 مقاله در همایش ملي شهرسازي و معماري در گذر زمان در قزوین ارائه شد

قزوین- خبرگزاری مهر: دبیر نخستین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان، از ارائه یک هزارو 55 مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اولين همايش ملي شهرسازي و معماري در گذر زمان به مشارکت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین و دانشگاه بین المللی امام خمینی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان معماری در تالار مرکزی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد.

رحیم هاشم پور در این مراسم اظهارداشت:  شهرسازی مقوله پیچیده ای است كه معمایی چند گانه را در بر می گیرد و از سویی به اموری از قبیل برنامه ریزی، توزیع فضایی و اقتصادی سرزمین، تبیین مقررات و قوانین و از طرف دیگر به مشاركت مردم در طرح های شهری،هویت شهر، هنر و تكنولوژی روز می پردازد.
 
هاشم پور تصریح کرد: عدم اطلاع مردم از شهرسازی و مباحث مربوط به آن می تواند فجایع جبران ناپذیری در شكل شهر، معماری و كالبد شهر بوجود آورد.
 
وی یادآورشد: متاسفانه در برخی از موارد تصمیمات اتخاذ شده از جانب متخصصین شهر، برنامه ریزان و طراحان شهری حتی در كشورهای پیشرفته واكنش های زیادی را در امر توسعه در بر داشته است.
 
هاشم پور، عدم توجه به هویت، فرهنگ، محیط زیست، مشكلات ترافیكی، دخالت غیر مسوولانه در بافت های فرسوده و در طرح های توسعه شهری را از دغدغه های شهرهای امروز عنوان کرد.
 
وی اظهارداشت: با توجه به تاریخ غنی شهرهای قدیمی كه همواره مملو از مباحثی همچون اقتصاد، فلسفه، مذهب، فرهنگ، هنر، فناوری و تكنولوژی بوده اند معماران و شهرسازان امروز در جهت مخالف یا در راستای آن حركت می كنند.
 
این مسئول بیان كرد: این درست همان چیزی است كه امروزه در شهرهای ما در حال رخ دادن است ولی در برخی از مواقع این دخالت ها نگرانی هایی را به همراه خود داشته اند.
 
دبیر اولین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان ادامه داد: این حركت ها در راستای تعادل سازی و یا آرمان گرایی صورت گرفته است و لیكن نتیجه این تفكرات وجود شهرهایی است كه امروز ما شاهد آن هستیم.
 
وی، هدف اصلی از برگزاری این همایش را بررسی مشكلات در شهرهای امروز و بدنبال آن ارائه راهكارهای نظری و اجرایی در حل مشكلات عنوان كرد و افزود: برای اینكه به نتیجه گیری اساسی دست یابیم این همایش بصورت زنجیره ای و سالانه یك بار با مباحث تخصصی برگزار خواهد شد.
 
هاشم پور یادآورشد: در اولین همایش ملی شهرسازی و معماری در گذر زمان یک هزار و 55 مقاله به دبیرخانه این همایش ارائه شده كه از این تعداد 554 مقاله پذیرفته و همچنین 30 اثر برتر نیز بصورت پوستر در همایش ارائه خواهد شد و همچنین 113 مقاله برتر نیز در نشریه الکترونیک به چاپ خواهد رسید.

وی در پایان یادآورشد: دبیرخانه دائمی این همایش در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) مستقر خواهد شد و مقدمات برپائی همایش تخصصی بعدی در نیمه اول خردادماه در قزوین فراهم خواهد شد.

کد خبر 2059014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha