به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم کیاپور پیش از ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با اصحاب رسانه در فرآیند آگاهی بخشی جامعه به مناسبت فرارسیدن یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراها اظهار داشت: این ستادها شامل ستاد انتخابات استان به ریاست معاون سیاسی و امنیتی، ستاد امنیتی انتخابات به ریاست معاون سیاسی وامنیتی و ستاد رسیدگی به تخلفات انتخاباتی به ریاست رئیس دادگستری است.

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون امنیتی استانداری گلستان گفت: برای این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستاها، سه ستاد در استان شکل گرفته است.
وی اظهار داشت: این بار در کنار ستاد انتخابات، ستاد امنیت انتخابات نیز شکل گرفته است که اعضای آن شورای تامین استان هستند و شکل گیری این ستاد به این دلیل بود که برگزاری این دوره انتخابات ریاست جمهوری گره صد درصدی با موضوع امنیت ملی خورده است.
وی تصریح کرد: انتخابات همیشه فرصتی برای دوستان انقلاب به منظور تجدید حیات کشور، بالا بردن سطح شور سیاسی و فرهنگی جامعه، همچنین فرصتی برای ترقی کشور به مدارج بالاتر و دستیابی به اهداف عالیه انقلاب است و قطعا کشور ما که سلایق مختلف را در خود جای داده است، علایق این سلایق در انتخابات بروز وظهور پیدا می کند.
کیاپور افزود: انتخابات همچنین برای دشمنان نظام و انقلاب ما هم فرصتی است که بین نیروهای نظام و قومیت ها، اختلاف اندازی های حزبی، قومی و قبیله ای و غیره داشته باشند، همین گونه که می خواستند از انتخابات 88 برای براندازی نظام استفاده کنند.
کیاپور با بیان اینکه هم دوست در این عرصه بیدار و آگاه و هم دشمن با برنامه است، گفت: برای ایمنی بیشتر از صندوق ها و حفاظت از آرای ملت، ستاد امنیت انتخابات شکل گرفت تا صندوق ها را پاسداری کنند.
وی اظهارداشت: آنچه در این انتخابات به آن نیاز داریم این است که استان ما چون شرایط خاص و متفاوتی دارد، دارای 438 کیلومتر مرزآبی وخشکی هستیم، و قومیت های مختلف و احزاب وجریانات سیاسی مختلف در استان ما فعالیت می کنند، همه این آیتم ها، گلستان را به استان پرشوری در زمینه انتخابات تبدیل کرده است و جزو چهار یا پنج شهر اول کشور در عرصه مشارکت مردم است.
کیاپور تاکید کرد: بنابراین ما باید به عنوان دست اندرکاران ستاد امنیتی انتخابات و امانتداران مردم پاسداشت آراء این مردم باشیم و رسانه های خارجی را به طور کامل رصد کنیم چون این رساله ها از مدت ها قبل در خصوص انتخابات کشور ما فعال شده اند.
کد خبر 2059043
نظر شما