به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه نيويورك تايمز، در پي افشا شدن جاسوسي سيا ازعراق از سوي يكي از مشاورين ارشد جرج بوش با نام كارل رو، جرج بوش رييس جمهور آمريكا اعتماد خود را به نزديكانش از دست داده و هم اكنون وفاداري منابع كاخ سفيد زير سوال رفته است.
به نوشته اين روزنامه در كاخ سفيد هيچ شخصي از كارل رو به جرج بوش نزديك تر نبوده است و سالهاي متمادي است كه رييس جمهور به وي اعتماد كرده است. اين نزديكي از لحاظ سياسي به جرج بوش تا حدي بالا بوده كه هم اكنون رييس جمهور نمي داند آيا بايد كارل رورا بي درنگ از كاخ سفيد بيرون بيندازد و يا بازهم به وي اجازه دهد به عنوان مشاورسياسي باقي بماند.
رييس جمهور آمريكا در شرايط كنوني اين مشكل را پيدا كرده كه زماني كه كارل رو نزديك ترين مشاورش اطلاعات كاملا مخفيانه سيا را در اختيار خبرنگاران قرار مي دهد، وي چطور مي تواند اطمينان داشته باشد كه ديگران اطلاعات محرمانه كاخ سفيد را به بيرون انتقال ندهند.
گفته مي شود در حال حاضر جلساتي در پشت درهاي بسته در كاخ سفيد برگزار مي شود تا درباره سرنوشت كارل رو تصميم گيري هايي اتخاذ گردد.
به نوشته نيويورك تايمز، منابع كاخ سفيد اعلام كردند جرج بوش در چند روز اخير درباره اين موضوع فقط با برخي منابع گفتگو كرده و اعلام كرده است از آنجايي كه كارل رو مسائل مربوط به سيا را در اختيار رسانه ها قرار داده است، بايد به شكلي تنبيه شود.
علاوه بر اين وي قانون كاخ سفيد را نقض كرده ، زيرا طبق قوانين كاخ سفيد هريك ازمنابع كه اطلاعاتي را دراختيار افراد بيرون و به ويژه رسانه ها قرار دهند، بايد اخراج گردند.
نظر شما