پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۲۲

مهدی‌پور مطرح کرد:

طرح پیوند زیتون با هدف یکسان‌سازی محصولات در گچساران اجرا شد

طرح پیوند زیتون با هدف یکسان‌سازی محصولات در گچساران اجرا شد

گچساران- خبرگزاری: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گچساران از اجرای طرح پیوند درخت زیتون با هدف یکسان‌سازی محصول در باغات این شهرستان خبر داد.

عطاالله مهدی‌پور به خبرنگار مهر گفت: این طرح در سطح 60 هکتار از باغ‌های زیر کشت درخت زیتون گچساران از 22 اردیبهشت‌ماه سال جاری در حال اجراست.

مهدی‌پور افزود: ارقام پیوندی که در این طرح استفاده شده شامل زرد زیتون- دسفولی و شنگه است.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود این طرح در طول مدت سه سال با مراقبت و نگهداری باغداران به ثمردهی برسد، اظهار داشت این طرح با گرفتن قلمه از درختان پرثمر و پیوند آنها با درختان کم ثمر موجب یکسان‌سازی زمان برداشت محصول و کاهش ضایعات زیتون در هنگام برداشت خواهد شد.

مهدی‌پور بیان داشت: تنوع ارقام در باغات زیتون مشکلات زیادی را برای باغداران ایجاد کرده است که با استفاده از روش یکسان سازی، افزایش قابل توجهی در سطح کیفی و کمی محصول تولیدی ایجاد خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: طرح پیوند درختان زیتون به پیشنهاد جهاد کشاورزی گچساران و حمایت مالی وزارت جهاد کشاورزی بدون هیچگونه هزینه ای برای باغداران به اجرا درآمده است.

مهدی‌پور مهمترین مزایای عملیات پیوند را افزایش محصول در واحد سطح تا 100درصد و همچنین برداشت یکنواخت محصول عنوان کرد.

وی یادآور شد: این میزان در ارقام روغنی استحصالی تا 30 درصد افزایش خواهد داشت.

 

کد خبر 2059652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha