پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۶:۵۴

امیر شهری:

فرماندهان دفاع مقدس شایسته بهترین تکریم هستند

فرماندهان دفاع مقدس شایسته بهترین تکریم هستند

قزوین- خبرگزاری مهر: فرمانده لشگر 16 زرهی قزوین گفت: فرماندهان دوران دفاع مقدس شایسته بهترین تجلیل و تکریم از سوی مردم هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین یادواره امیران، فرماندهان و سه هزار شهید والامقام لشگر 16 زرهی قزوین ظهر سه شنبه با حضور امیر سیروس لطفی، ایرج جمشیدی از فرماندهان لشگر در دوران دفاع مقدس، احمد عجم استاندار، امیر عبدالرضا شهری فرمانده لشگر 16 زرهی قزوین، سردار آبنوش فرمانده سپاه صاحب الامر استان، سردار مسعود جعفری نسب فرمانده ناجا، حجت الاسلام رضوانی مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در سپاه، حجت الاسلام روحانی امام جمعه محمودآباد، جمعی از خانواده شهدا و پرسنل لشگر 16 زرهی در محل سالن 29 فروردین لشگر برگزار شد.

                  

امیر عبدالرضا شهری در این مراسم با تبریک سالروز آزاد سازی خرمشهر گفت: آنان که در عملیات بیت المقدس، فتح المبین، طریق المقدس، ثامن الائمه، نصر، مردانه جنگیدند و حماسه آفریدند شایسته تجلیل و تکریم هستند.

شهری بیان کرد: شهدا با خدا معامله کردند و سربلند شدند و در جوار حق آرام گرفتند و آنها که آسمانی هستند با گذشت، ایثار، فداکاری به افتخار شهادت رسیدند و هیچ هدیه ای قادر نیست خدمات آنها را جبران کند.

این فرمانده بیان کرد: در لشگر 16 زرهی قزوین فرماندهان شجاعی افتخار آفریدند و امروز نیز موفقیت این مجموعه مرهون انسانهای شجاعی است که در گذشته، حال و آینده آن را تشکیل داده اند و همچنان با اقتدار از تمامیت ارضی کشور دفاع می کنند.

وی افزود: لشگر 16 زرهی قزوین بعد از انقلاب اولین ماموریت خود را در گنبد انجام داد و سپس قائله کردستان را خاتمه داد و بلافاصله در جنگ وارد شد و از ابتدای جنگ تا خاتمه آن در صحنه دفاع حضور داشتند و با تقدیم سه هزار شهید به رسالت خود عمل کردند.

فرمانده لشگر 16 زرهی قزوین تصریح کرد: فرماندهان جنگ در بدترین شرایط مدیریت دفاع مقدس را بر عهده گرفتند و در زیر گلوله های دشمن حماسه آفریدند و امروز همه وظیفه داریم در مناسبت های مختلف از نقش آنها تجلیل کنیم.

         

در این مراسم امیر سرتیپ سیروس لطفی و ایرج جمشیدی از فرماندهان لشگر 16 زرهی قزوین در دوران دفاع مقدسخاطراتی از دوران جنگ بیان کردند و در پایاین از 136 خانواده شهید این نیرو تجلیل شد.

   

 

کد خبر 2060014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha