پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ خرداد ۱۳۹۲، ۹:۲۴

سرهنگ محمدی:

نقش موثر هوانیروز کرمانشاه در آزادی خرمشهر/ اعلام برنامه های سالروز آزادی خرمشهر در استان کرمانشاه

 نقش موثر هوانیروز کرمانشاه در آزادی خرمشهر/ اعلام برنامه های سالروز آزادی خرمشهر در استان کرمانشاه

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: سوم خرداد روز آزاد سازی خرمشهر و روز شادی دل ایرانیان بود و همانگونه که امام(ره) فرمود "خرمشهر را خدا آزاد کرد"و هوانیروز و جوانان کرمانشاهی نقش موثری در این آزاد سازی داشتند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرادعلی محمدی بعد از ظهر سه شنبه  در نشست با خبر نگاران که در محل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به سالروز آزاد سازی خرمشهر ، در سوم خرداد ماه سال 61، گفت: آزاد سازی شهر خرمشهر از اهمیت بسیتر بالایی برخوردار بود و به گفته ی امام (ره) خرمشهر را خدا آزاد کرد.

وی  با اشاره به اینکه خرمشهربه دلیل جایگاه مهم و ویژه اقتصادی، سیاسی و نظامی که داشت، مورد طمع قدرت های استعماری و دشمن بعثی بود،گفت: درحقیقت خرمشهر یک نقطه عطف ، در جنگ تحمیلی در سال یک هزار و 359  برای رژِیم بعث به شمار می آمد، که با شروع تهاجم ارتش بعث عراق به ایران ،خرمشهر با دو حماسه  داخلی و جنگ تحمیلی روبرو شد.

وی آزاد سازی خرمشهر  را یک وعده الهی دانست و گفت:  عملیات آزاد سازی خرمشهر نتیجه از خود گذشتگی،جوانان بسیجی ،پاسداران غیور و دلاور و ارتشیان شجاع و مقاوم در 34 روز استقامت نا برابر در مقابل ارتش مجهز بعث عراق  در مدت 575 روز  تصرف شهر خرمشهر  در عملیات بیت المقدس قوای سازماندهی شده دشمن  را در هم شکست  و بخش عمده ای از اراضی تحت تصرف دشمن بعثی  وشهر خرمشهرآزاد شد.

وی اضافه کرد:نیروهای عمل کننده در عملیات بیت المقدس ، "قرارگاههای قدس ،فتح نصرو فجر به استعداد 195 گردان مانوری(61 گردان از ارتش و 134 گردان از سپاه ، بسیج و جهاد سازندگی) شرکت داشتند، و قابل بیان است رزمندگان استان کرمانشاه در این عملیات پیروزمندانه حضور فعالی داشتند.

سرهنگ محمدی مهمترین نتایج این عملیات را شکست سیاسی ، نظامی ارتش بعث عراق ، نمایش قدرت و توان نظامی رزمندگان اسلام،آزاد سازی بیش از54هزار کلیومتر از اراضی اشغال شده،آزاد سازی خطوط مرزی شلمچه تا شمال طلائیه ، پادگان حمید و محور اهواز خرمشهر و همچنین قریب به 19 هزارو 700 نفر از نیرو های دشمن به اسارت رزمندگان اسلام درآمدند .

وی ادامه داد: دراین عملیات 16هزار نفر هم از قوای دشمن کشته و زخمی و بیش از 550 دستگاه تانک ونفربر ،30 عراده توپ و تعداد زیادی خودرو و تجهیزات نظامی دیگر به غنمیت گرفته شد و تعداد قابل توجهی هواپیما نیز ساقط شدند.

رئیس  بنیادحفظ آثاروارزش های  دفاع مقدس با بیان اینکه100 برنامه برای بزرگداشت سی امین سالروز حماسه سوم خرداد آزادسازی خرمشهر پیش بینی شده  گفت: گلباران، عطرافشانی و غبار روبی مزار مطهر شهدا در کلیه شهرهای استان در روز دوم خرداد، ساعت 12، برگزاری مراسم صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در سطح استان در چهارم خرداد، سخنرانی فرماندهان دوران دفاع مقدس قبل از خطبه های نماز جمعه در سطح استان، برگزاری یادواره شهدای عملیات بیت المقدس، برگزاری مسابقات ورزشی استانی در رده های سنی مختلف ( برادران و خواهران )، تجلیل و تکریم از خانواده های محترم شهدای عملیات بیت المقدس در استان کرمانشاه از جمله این برنامه هاست.

محمدی، گردهمایی بازنشستگان نیروهای مسلح استان در شهرستان سرپل ذهاب، برگزاری مراسم جشن مقاومت وپیروزی در شهرستان گیلانغرب، سخنرانی و خاطره گویی فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس با محوریت حماسه سوم خرداد در سطح استان، سخنرانی ائمه جماعت مساجد در خصوص اهمیت عملیات بیت المقدس و آزادسازی خرمشهردر دوم خرداد و برگزاری نمایشگاه عکس و کتاب وپژه حماسه سوم خرداد در شهرستان روانسر را از دیگر برنامه های این ایام برشمرد.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در پایان گفت: مراسم نقش عشایر در مقابله بادشمن در دوران دفاع مقدس در سالن انتظار، بازدید رایگان عموم مردم از اماکن تاریخی سطح استان و برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع)و مسابقه نقاشی بین    کودکان در محوطه طاق بستان با عنوان روز خوب پیروزی، ساخت برنامه تحلیلی از عملیات بیت المقدس و چگونگی آزاد سازی خرمشهر با حضور فرماندهان وپیشکسوتان دفاع مقدس در شبکه تلویزیونی و رادیویی استان، تجلیل از فرهنگیان ،رزمندگان بسیجی زنان وهمسران شهدا وایثارگران شرکت کننده در عملیات بیت المقدس و مراسم بزرگداشت حماسه سوم خرداد در شهرستان کنگاور از دیگر برنامه های سالروز آزادی خرمشهر در استان کرمانشاه است.
 

کد خبر 2060302

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha