۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۵۱

باقری در گفتگو با مهر:

مراکز فنی و حرفه ای ملایر مشکل سند مالکیت دارند

مراکز فنی و حرفه ای ملایر مشکل سند مالکیت دارند

ملایر - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان یکی از مشکلات مراکز فنی و حرفه ای ملایر را سند مالکیت این واحدها برشمرد و گفت: بزودی این مشکل رفع می شود.

سیدمهدی باقری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با رایزنی ها و توافقات انجام شده با شهرداری و پیگیریهای فرمانداری به دنبال حل این مشکل هستیم.

وی گفت: با بر طرف شدن این مشکل مراکز فنی و حرفه ای به ویژه مرکز جوش تخصصی گسترش می یابد.

مدیر کل آموزش  فنی و حرفه ای استان همدان در ادامه از فعالیت 22 مرکز فنی و حرفه ای در استان همدان خبر داد و گفت: در این زمینه همدان با پنج مرکز و شهرستان ملایر نیز با داشتن پنج  مرکز که چهار مرکز آن فعال است از جایگاه بالایی برخوردار است.

باقری عنوان داشت: استان همدان در حال حاضر جایگاه بالایی در اعتبار سنجی و نیاز سنجی اشتغال دارد و از  استان های پیشگام  در این زمینه است.

وی همچنین از آموزش 400 حرفه در مراکز آموزشی با برگزاری بیش از یک هزار و 500 دوره در این مراکز خبر داد.

مدیر کل آموزش  فنی و حرفه ای استان همدان در ادامه اظهار داشت: امسال با توجه به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر "حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی" هدف بیشتر به سمت ایجاد بازار محوری است و در این زمینه سرمایه گذاری و آموزش های لازم برنامه ریزی شده است.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف فنی و حرفه ای نیاز سنجی با توجه به ظرفیت های منطقه است، گفت: مرکز ریخته گری اسد آباد در کشور بی نظیر و مرکز جوش تخصصی ملایر نیز یکی از مراکز بی نظیر جوش در غرب و شمال غرب کشور است.

مدیر کل آموزش  فنی و حرفه ای استان در ادامه به جایگاه شهرستان ملایر و پتانسیل ها و ظرفیت های این شهرستان در بخش های مختلف به ویژه بخش صنعت  اشاره کرد و گفت: سعی شده آموزش هایی با توجه به نیاز بازار کار در این شهرستان انجام شود.

باقری بیان کرد: چهار مرکز حاجی آباد، شوشاب، مرکز برادران و مرکز خواهران و جوش تخصصی در ملایر وجود دارد که در حال حاضر تنها مرکز شوشاب غیر فعال است.

سید مهدی باقری همچنین در ادامه  اظهار داشت: با توجه به بحث سیاست های مقام معظم رهبری در خصوص ایجاد اشتغال پایدار و ایجاد شغل های ثروت آفرین برای کشور و مردم در سال های گذشته تغییر رویکردی در فنی و حرفه ای انجام شد.

وی افزود: در دو سال اخیر یک دگرگونی و انقلابی در فنی  حرفه ای ایجاد و رشته های جدید در مراکز با توجه به نیاز بازار کار فعال شده است.

وی گفت: کار آموزان بعد از دوره ها برای اشتغال و جذب بازار کار به مدت یک سال از سوی فنی و حرفه ی رهگیری شده که آیا در بازار کار مشغول فعالیت شده اند یا نه که در این صورت فنی و حرفه ای اقدامات لازم را در جذب افراد در بازار کار دارد.

باقری ابراز داشت: طبق رهگیری انجام شده اشتغال در سال 89 تنها 11 درصد بوده که این رقم در سال گذشته به 36 درصد رسیده است.

کد خبر 2060420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha