به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا طالقانی روز گذشته در سفر به شهرکرد گفت: مهد رشته ورزشی باستانی و زورخانه ای، ایران است و این رشته باید به تمامی کشورها راه یابد. ایران در سطح جهان بهترین کباده و میل را می سازد و هم اکنون نیز این میل ها و کباده ها مورد استفاده قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: چین در این زمینه می خواهد همه جهان را بگیرد و ایران باید در ساخت این وسایل ورزشی، کار خود را دنبال کند.
طالقانی گفت: برای ایران که مهد این رشته است،مطلوب نیست که در رقابت های بین المللی بعد از کشورهای دیگر قرار گیرد.
به گفته وی، ملی پوشان رشته باستانی و زورخانه ای سه ماه است،در اردو به سر می برند و شهریورماه امسال در بازی های جهانی شرکت خواهند کرد و شایستگی خود را نشان خواهند داد.
رییس فدراسیون ورزش باستانی و زورخانه ای از تغییر قوانین این رشته خبر داد و گفت: قوانین جدید برای کشورهای صاحب این رشته ورزشی ارسال خواهد شد.
طالقانی در خصوص مباحث مطرح شده پیرامون روحیه پهلوانی در ورزش ایران و پولی شدن ورزش نیز گفت: منش پهلوانی در بین مردم بیشتر از برخی از ورزشکاران است، چنانچه فردی مانندحسین فهمیده روحیه پهلوانی را در جبهه به نمایش گذاشت.
به گفته وی، پهلوانی به بازوی کلفت و سینه ستبر نیست، بلکه پهلوانی و پهلوان منشی به گرفتن دست افتادگان است و بسیاری از پهلوانان ایران، زمین خوردن تا پهلوان شدند.
طالقانی، درباره برخی از اظهار نظرها پیرامون پهلوان سازی به جای پهلوان سالاری نیز گفت:شاهنامه فردوسی سند بزرگی در خصوص پهلوان سالاری در ایران است که درس های مهمی به انسان می دهد.
وی تاکید کرد:در هر قرن باید یک پهلوان وجود داشته باشد، چرا که پهلوانان باعث غرور و افتخار ملی هستند و حتی در گذشته نیز لات های جوانمرد و لوطی ها در بین مردم اعتبار داشتند.
طالقانی یادآور شد: زیبایی کار در این است که منش پهلوانی زنده است و مردم برای پهلوانان این مرز و بوم احترام خاصی قائل هستند.
نظر شما