۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۰۳

عظيمي:

شناسايي 100 هزار بیسواد در کردستان/جشنواره تجلیل از فعالان برتر سوادآموزی برگزار مي شود

شناسايي 100 هزار بیسواد در کردستان/جشنواره تجلیل از فعالان برتر سوادآموزی برگزار مي شود

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کردستان از وجود 100 هزار نفر بیسواد کردستانی در استان خبر داد و گفت: برنامه ای چند ساله برای ریشه کنی بیسوادی در استان کردستان تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر عظیمی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار داشت: در سال 90 جمعیت بیسواد استان کردستان 111 هزار و 900 نفر بود که با برنامه های سوادآموزی اجرا شده در سال 91 این رقم به 100 هزار نفر کاهش یافته است.

وی به عملکرد معاونت سوادآموزی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته 17 هزار و 542 نفر در قالب سوادآموزی، چهار هزار و 83 نفر در قالب طرح تکمیلی، هزار و 862 نفر در قالب طرح انتقال و هشت هزار و 949 نفر در قالب طرح تحکیم سواد از خدمات سوادآموزی بهره مند شدند.

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش کردستان به برنامه پیش بینی شده برای اجرای طرح سوادآموزی 37 هزار بیسواد در سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: 20 هزار نفر در قالب طرح سوادآموزی، هفت هزار نفر در قالب طرح انتقال و 10 هزار نفر در قالب طرح تحکیم سواد تحت پوشش برنامه های این معاونت قرار می گیرند.

عظیمی یادآور شد: امیدواریم با برنامه ریزی های به عمل آمده بتوان هر ساله تعدادی از بیسوادانی که در رده سنی 10 تا 49 سال قرار دارند را تحت پوشش قرار داد تا بیسوادی را در کردستان ریشه کن کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری جشنواره تجلیل از دستگاه های برتر در پشتیبانی از فعالیت های سوادآموزی استان کردستان خبرداد و بیان کرد: انعکاس عملکرد دستگاه های موفق سوادآموزی در سطح کشور و استان مهمترین هدف برگزاری این جشنواره است.

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش کردستان گفت: تقویت انگیزه و ایجاد فضای رقابتی در دستگاه ها و استان ها و فراهم کردن زمینه مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی غیر دولتی و دولتی در فعالیت های سوادآموزی دیگر هدف برگزاری این جشنواره است.

عظیمی افزود: ایجاد زمینه تبادل تجارب مفید و توانمندسازی دستگاه ها و تجلیل از فعالان عرصه سوادآموزی از دیگر اهداف برگزاری تجلیل از دستگاه های برتر در پشتیبانی از فعالیت های سوادآموزی استان کردستان است.

وی با بیان اینکه این جشنواره در سه سطح شهرستانی، استانی و کشوری برگزار می شود، اظهار داشت: شناسایی، جذب، آموزش سوادآموز و تحکیم سواد از شاخص های ارزیابی برای معرفی دستگاه های برتر در حوزه سوادآموزی است.

معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: تامین آموزش دهنده، تبلیغات و اطلاع رسانی، طرح های ابتکاری، چاپ پیام های سوادآموزی، تدوین محتوای پژوهشی و تحقیقات، چاپ و تولید کتب و جزوات و حمایت مالی و پشتیبانی از دیگر شاخص های ارزیابی برای معرفی و تجلیل در جشنواره دستگاه های برتر در پشتیبانی از فعالیت های سوادآموزی استان کردستان است.

کد خبر 2061224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha