به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، آرين منش عصر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در محل مجلس شوراي اسلامي افزود: تحقيق و تفحص از ابزارهاي نظارتي نهاد قانونگذاري است و نتيجه تحقيق و تفحص از دستگاههاي اجرايي توسط نمايندگان ملت ، در اختيار دولت آينده قرار مي گيرد تا بتواند از اين مجموعه در راستاي شكوفايي و رشد فعاليت هاي وزارتخانه و سازمانها استفاده كند.
وي تاكيد كرد: در پي برگزاري نشست هاي مشترك با وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و به دنبال افزايش حجم تذكرات نمايندگان به وي ، بحث كاوش بيشتر در امور وزارت فرهنگ و ارشاد و مراكز تابعه براي روشن شدن حقايق آن از سوي عده اي از نمايندگان مطرح و تصويب شد.
طرح تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان هاي تابعه بر اساس اصل 76 قانون اساسي و ماده 198 آيين نامه داخلي مجلس شوراي اسلامي در يكي از جلسات علني ارديبهشت ماه سال جاري نهاد قانونگذاري تصويب شد.
اعضاي هيات تحقيق و تفحص مذكور 11 نفر از نمايندگان مي باشند و اين هيات داراي چهار كميته تخصصي فرهنگي و مطبوعاتي ، امور مالي - اداري، انساني ، هنري و حج و زيارت و اوقاف و امور خيريه است.
بررسي عملكرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و انطباق آن با برنامه سوم توسعه كشور مميزي هاي كتاب و تخصيص يارانه ها ، مسائل حوزه نشر و توزيع كتاب ، وضعيت كتابخانه ها و نمايشگاه هاي فرهنگي وهنري و نحوه برگزاري جشنواره هاي مختلف فيلم، تئاتر و موسيقي ، و نحوه نظارت بر جشنواره ها از محورهاي طرح تحقيق و تفحص از وزارت فرهنگ و ارشاد است.
به گفته نماينده مشهد در مجلس شوراي اسلامي براي مشكلات هنرمندان و سينماگران و چگونگي اهتمام وزارت فرهنگ و ارشاد به اين موضوع، نيروي انساني در حوزه فرهنگ، بررسي عملكرد خبرگزاري جمهوري اسلامي از حيث منابع خبر وميزان اعمال سلايق و جهت گيري هاي خبري و بررسي عملكرد معاونت مطبوعاتي وزارت فرهنگ و ارشاد درخصوص صدور مجوز و نظارت و حمايت از نشريات و عملكرد سازمان حج و زيارت و اوقات و امور خيريه از ديگر محورهاي طرح مذكور است.
نظر شما