1 - حضور تني چند از برجسته ترين هنر شناسان جهاني در زمينه هنر ايران فرصت مغتنمي را پديد آورده بود كه تكرار آن شايد تا سال هاي سال ميسر نشود .
2 - فضاي گرم و صميمي همايش، موجب شده بود تا هنرمندان و پژوهشگران، بتوانند درمحيطي دوستانه به بحث و تبادل نظر درباره هنرمعاصرايران بپردازند. حتي درهنگام صرف غذا بسياري از پژوهشگران كه گاه براي اولين بار،با هنرمندان ايراني روبه رومي شدند، فقط در باره حركت ها و جنبش هاي هنر معاصر ايران صحبت مي كردند.
3 - شهر ديدني آكسفورد با معماري حيرت انگيزش، فضاي آرام و مناسبي براي برگزاري اين همايش پديد آورده بود. به ويژه كه هيئت اجرايي كاملا با نظم و ترتيب برهمه برنامه ها نظارت داشتند.
4 - بسياري ازكارشناسان وهنرمندان، توجه دانشگاه آكسفورد به هنر معاصر ايران را يك نقطه درخشان دركارنامه هنر معاصر ايران تلقي كردند .
5 - تقريبا همه سخنرانان هنگام صحبت هاي خود تصاويري را براي شنوندگان پخش مي كردند و درباره هر يك از آن ها توضيحاتي ارائه مي كردند. پس از هر سخنراني، فرصت كوتاهي هم براي سوال و جواب با شنوندگان درنظرگرفته شده كه فرصت مناسبي بود تا مخاطبان بتوانند درباره نكته هاي مبهم از سخنران سوال كنند و به جواب مورد نظر برسند.
6 - سخنراني هاي فشرده و جذاب ، گاه فرصت هاي تنفس راهم در برمي گرفت و مهمانان مشتاقانه ساعتها پشت هم درسالن حضور داشتند .
7 - دو "ويدئو آرت" نيز كه ساخته "باربد گلشيري" و "سيمين كرامتي" بودند، به تماشا گذاشته شدند.
گفتني است اين گزارش از حاشيه "كنفرانس هنرمعاصر: مدرنيته وهنرمندان ايراني" كه در روزهاي 20 و 21 تير ماه 84 در كالج كلاگ دانشگاه آكسفورد برگزار گرديد، به نقل ازروابط عمومي موزه هنرهاي معاصر تهران منتشر مي شود و مهر از چگونگي برگزاري اين همايش و تركيب هيات ايراني حاضر در آن اطلاع چنداني ندارد.
خبرگزاري "مهر" : "كنفرانس هنر معاصر: مدرنيته و هنرمندان ايراني"، با حضور شخصيت هاي علمي و فرهنگي و هنري ايران، اروپا و آمريكا در كالج كلاگ دانشگاه آكسفورد برگزار گرديد.
کد خبر 206243
نظر شما