پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۵ خرداد ۱۳۹۲، ۸:۳۰

جودو مسترز روسیه؛

سه طلای روز نخست به جودوکاران آسیایی رسید

سه طلای روز نخست به جودوکاران آسیایی رسید

روز نخست رقابتهای مسترز روسیه برای آسیایی‌ها خوش یمن بود و هر سه طلای آن به جودوکاران قاره کهن رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای مسترز روسیه روز شنبه با حضور 199 جودوکار از 41 کشور جهان در شهر "تیومن" روسیه و در اوزان سبک آغاز شد که درخشش آسیایی‌ها مهمترین نکته روز نخست بود.

در وزن 60- کیلوگرم 14 جودوکار به رقابت پرداختند که در پایان نابغه جوان ژاپنی‌ها با شکست همه رقبا قهرمان شد."تاکاتو" که چندی پیش با قهرمای در گراند اسلم پاریس خود را به جودو جهان معرفی و رتبه نخست رنکینگ جهانی صعود کرده بود، در "تیومن" هم درخشید و با شکست همه رقبا قهرمان شد. "گانبت بولدباتار" نقره گرفت و "پاپاناشویلی" از گرجستان به همراه "فیلیپه کیتادی" از برزیل به نشان برنز دست پیدا کردند.

طلای وزن 66- کیلوگرم به "سرگئی لیم" از قزاقستان رسید. در این وزن "داوادورج" مغولی با رنکینگ یک جهان که چندی پیش در بانکوک با شکست بهرامیان قهرمان آسیا شده بود، با دو شکست مقابل نمایندگان رژیم اشغالگر قدس و "دیوید لاروس" فرانسوی عنوانی بهتر از هفتمی کسب نکرد. "لیم" در مبارزه نهایی "تاموفومی" از ژاپن را شکست داد و طلا گرفت. این ژاپنی نقره گرفت و مدال برنز هم به "لاروس" از فرانسه و نماینده رژیم اشغالگر قدس رسید.

"نیام اوچیر" مغولی که در بانکوک با برتری مقابل سعید ملایی به فینال مسابقات قهرمانی آسیا راه يافته بود، در مبارزه پایانی وزن 73- کیلوگرم "دکس الموت" هلندی را شکست داد و قهرمان شد. "الموت" نقره گرفت و مدال برنز هم به "هاشباتار" از مغولستان و "میرلی سوبیروف" از ازبکستان تعلق گرفت.

این رقابتها امروز در اوزان سنگین پیگیری می‌شود و جواد محجوب در وزن 100- کیلوگرم دور نخست به دیدار نماینده روسیه خواهد رفت.

 
کد خبر 2062835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha