به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قربانی صبح یکشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی شهرسان گفت: این درحالی است که در سال 90 حدود 94 درصد این اعتبار جذب شد ولی سال گذشته تنها 154 میلوین تومان از اعتبارات عمرانی جذب شده است.
وی گفت: گفت: 33 درصد اشتغال شهرستان از ظریق کشاورزی است و 15 هزار بهره بردار دام و باغ در شهرستان وجود دارد.
قربانی با اشاره به تولید 72 نوع محصول کشاورزی در شهرستان گفت: 15 نوع از این محصول از رتبه خوبی برخوردار است.
وی عنوان کرد: 200 هزار تن محصول در شهرتسان تولید می شود که از نظر گیاهان رتبه اول و زیتون رتبه دوم و در شالی و باغات نیز رتبه اول تا پنجم استانی را دارا هستیم.
نیاز 10 میلیارد تومانی برای احداث زیرساختهای کشاورزی
رئیس جهاد کشاورزی مینودشت گفت: یکی زا زیرساختهای مورد نیاز احداث کانال و جاده است که برای اجرای این طرح 10 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تاکنونتوانستیم 85 میلیون تومان به آن تخصیص دهیم.
وی اظهار داشت: بر اساس برنامه پنجم توسعه از سال 90 قرار شد برای تجهیز آبیاری تحت فشار 85 درصد کمک بلاعوض از سوی دولت و بقیه سهم کشاورزی باشد.
قربانی گفت: 1800 هکتار از اراضی شهرستان زا سال 70 تا 89 به این سیستم مجهز شدند و سه هزار و 500 هکتار از اراضی نیز آماده تجهیز ب آبیاری مدرن است.
مدیرجهاد کشاورزی میینودشت یادآوردش: 1500 هکتار از اراضی پرونده شان به صندوق تحویل داده شده است ولی به دلیل محدودیت اعتبار بلاتکلیف مانده است و فقط 56 هکتار آن تجهیز شده است.
وی افزود: مشکلات تجهیز اراضی به سیستم آبیاری تحت فشار، بالا رفتن قیمت ها ، خرد بودن اراضی از جمله مشکلات است.
قربانی گفت: هشت هزار هکتار زمین آبی داریم که 3500 هکتار آن شالی بوده و بقیه نیز در اراضی شیبدار و مراکز کوهستانی قرار دارند.
وی در زمینه تغییر الگوی کشت گفت: این طرح در پنج استان کشور و سه شهرستان گلستان به صورت پایلوت در حال اجراست که مینودشت نیز از جمله این شهرستانها انتخاب شده است.
قربانی یادآور شد: در مینودشت قرار است مدیریت جامعی صورت گیرد که 26 روستا را شامل می شود و 10 میلیارد تومان از طریق تسهیلات مصوب شده که تاکنون شش میلیارد و 700 میلیون تومان آن تحقق یافته ولی در زمینه پرداخت اعتبارات تملک دارایی اعتبار خاصی تخصیص نیافته است.
نظر شما