به گزارش خبرگزاري مهر، نشست تخصصي آشنايي با توسعه فناوري نانو استان فارس در دانشگاه پيام نور شيراز برگزار شد.
در اين نشست كه با هدف رشد و ارتقاي پژوهش در زمينه نانو تكنولوژي برگزار شد مراد قلي مشاور ارشد استانداري فارس در مورد تكنولوژي نانو و اهميت آن در صنعت پزشكي و كشاورزي و همچنين حمايتهاي استانداري فارس از پايان نامه هايي كه در اين زمينه چاپ مي شود به ايراد سخنراني پرداخت و در پايان به سئوالات شركت كننده در نشست پاسخ گفت.
دكتر توللي عضو هيئت علمي دانشگاه پيام نور شيراز نيز در اين نشست گفت: دانشگاه پيام نور استان فارس از نظر پايان نامه هاي نانوتكنولوژي هم اكنون در رتبه دوم استان قرار دارد و اميد آن مي رود كه در زمينه توليدات محصولات نانو در مقياس بزرگ، شاهد پيشرفتهاي بيشتري باشيم.
وي گفت: به منظور اجراي سند راهبردي يك ساله توسعه فناوري نانو تكنولوژي، استانداري فارس، سازمانها و نهادهاي مختلفي ازجمله دانشگاه پيام نور استان فارس را به مشاركت دعوت كرده است و در اين خصوص كميته آموزش و ترويج ستاد فناوري نانو تكنولوژي در استان فارس، كميته پژوهش ستاد نانو تكنولوژي استان فارس و كميته صنعت ستاد نانو تكنولوژي را تشكيل داده است.
توللي افزود: تجهيزات آزمايشگاهي نانو در پيام نور فارس تقريبا كامل بوده و در حال حاضر مجهز به ميكروسكوپهاي STMوAFM هستيم و با توجه به توانايي اساتيد علوم پايه و فني و مهندسي مي طلبد كه كارگاههاي آموزشي به صورت تخصصي در ارتباط با علم نانو در رشته هاي مختلف برگزار شود.
نماينده تام الاختيار دانشگاه پيام نور استان فارس در زمينه نانو ياد آور شد: تاكنون سه كارگاه آموزشي در زمينه توسعه فناوري در پيام نور استان فارس برگزار شده است و در اين مورد انجمن هاي علمي دانشجويي نيز مشاركت فعال دارند و بسياري از پايان نامه هاي دانشجويي در اين خصوص، اجرا شده است.
نظر شما