حجت الله کمکی در گفتگو با خبرنگار مهر تعداد بازدیدهای انجام شده از واحدهای تولیدی، خوراکی، آرایشی و بهداشتی، سردخانه، انبار و مراکز عرضه و فروش فرآورده های آرایشی و بهداشتی در سال گذشته را سه هزار و 329 مورد اعلام داشت.
وی افزود: بر اساس بررسی های انجام شده از واحدهای آرایشی بهداشتی در این زمینه در استان همدان، 207 واحد با ضوابط فنی و بهداشتی انطباق نداشتند و 101 واحد غیرمجاز نیز شناسایی شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی علوم پزشکی همدان تعداد موارد دارای عدم انطباق با پروانه ساخت را 68 مورد، عدم انطباق با برگه آنالیز را 17 مورد و عدم انطباق با ویژگی های میکروبی و شیمیایی را 90 مورد عنوان کرد.
وی موارد توقیف کالا را 71 مورد، معدوم کردن کالا را 16 مورد و تغییر کاربری کالا را نیز پنج مورد بیان کرد.
معرفی 54 واحد متخلف به مراجع قضایی در همدان
کمکی همچنین از معرفی 54 واحد به مراجع قضایی، تعطیلی و پلمب 10 واحد به حکم مراجع قضایی استان همدان خبر داد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه آموزش و اطلاع رسانی نیز گفت: 11 هزار و 91 نفر ساعت آموزش کارشناسان و مسئولان فنی و عموم و 220 ساعت آموزش از طریق مراکز اطلاع رسانی(آموزشگاه اصناف) انجام شده است.
کمکی در بخش دیگری از سخنانش تعداد شکایات ثبت شده تلفنی را 145 مورد و تعداد شکایات ثبت شده کتبی را 194 مورد دانست.
553 هزار و 515 کیلوگرم مواد غذایی در همدان توقیف شد
وی با ارائه توضیحاتی در خصوص موارد توقیفی در سال گذشته نیز به توقیف 553 هزار و 515 کیلوگرم مواد غذایی، یک هزار کیلوگرم پوشش بسته بندی، 104 هزار عدد کاپ پلی استایرن، 20 حلقه کیسه نایلونی سفید غیرمجاز اشاره کرد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی علوم پزشکی همدان همچنین موارد معدومی را 21 هزار و 168 کیلوگرم مواد غذایی، 55 لیتر مواد شوینده و دو هزار و 987 قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی اعلام کرد.
نظر شما