پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۰۴

حسن زاده:

خانواده ها در نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نقش محوری دارند

خانواده ها در نهادینه کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نقش محوری دارند

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون ستاد احیا فریضه امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: خانواده ها در نهادینه کردن فرهنگ احیا فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نقش محوری دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج حسن زاده در جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان اظهار داشت: برای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه خانواده ها وظیفه خطیری بر عهده دارند و برای تقویت ارزش های فرهنگی و اعتقادی همه باید تلاش خود را مضاعف کنیم.

وی افزود: مباحث اجتماعی با عزم و اراده همگانی در جامعه نهادینه می شود و در این رابطه نیز برای احیا فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از ارکان اساسی تعالیم اسلامی و همچنین برای فرهنگ سازی این فریضه در بین احاد جامعه باید تلاش لازم را به عمل آوریم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان ادامه داد: در صورتی که فرامین متعالی اسلام با انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه استقرار یابد، شاهد کاهش بسیاری از معضلات و نارسایی های اجتماعی خواهیم بود.

حسن زاده بر لزوم اجرای طرح یاوران و یادآوران فریضه امر به معروف و نهی از منکر در بین دستگاه های اجرایی استان تاکید کرد.

وی یادآور شد: مدیران و مسئولان اجرایی استان باید با بسیج امکانات خود نسبت به ترویج فرهنگ اسلامی و اخلاقی فریضه امر به معروف و نهی از منکر در بین کارکنان اقدام کنند.

معاون ستاد احیا فریضه امر به معروف و نهی از منکر کردستان بیان کرد: رعایت حجاب اسلامی در جامعه الزامی است و در این راستا مدیران ادارات و سازمان های دولتی نیز باید با جدیت بیشتر نسبت به رعایت موازین حجاب و اخلاق اسلامی از سوی کارکنان و پرسنل خود تلاش کنند.

حسن زاده بر لزوم تشدید نظارت در اماکن عمومی و بازار برای حفظ شئونات اسلامی تاکید کرد و خواستار برخورد قاطعانه مجامع امور صنفی با واحدهای متخلف در زمینه عدم رعایت ارزش های اخلاقی و اعتقادی در جامعه شد.

کد خبر 2063866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha