پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۱۹

مسئول بازرسی انتخابات استان قزوین منصوب شد

مسئول بازرسی انتخابات استان قزوین منصوب شد

قزوین- خبرگزاری مهر: با حكم رئيس بازرسي مركزي انتخابات كشور، منوچهر حبيبي به عنوان مسئول بازرسي بر انتخابات استان قزوين منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حکم انتصاب که از سوی غلامعلی حاجی زاده مسئول بازرسی مرکز انتخابات کشور برای منوچهر حبیبی صادر شده آمده است: در راستای حكم مقام عالی وزارت و در اجرای مواد 31 قانون انتخابات رياست جمهوری و قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهای اسلامی كشور به عنوان مسئول بازرسی انتخابات استان قزوين منصوب می شويد.

اميد است با اتكال به خداوند متعال و با بهره گيري از كليه امكانات موجود و اتخاذ ساير تمهيدات در جهت حسن اجراي قانون، بازرسی و كنترل جريان انتخابات موفق باشيد.

همچنين محمد رضا صفری، حسن كاشي، غلام طاهرخانی و محمد افشار نيز با حكم حاجی زاده به عنوان اعضاء بازرسی بر انتخابات استان قزوين منصوب شدند.

کد خبر 2064006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha