پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ خرداد ۱۳۹۲، ۸:۱۷

دستور کار اجلاس جهانی کار اعلام شد/ حضور 5 هزار نماینده از 185 کشور

دستور کار اجلاس جهانی کار اعلام شد/ حضور 5 هزار نماینده از 185 کشور

سازمان جهانی کار با اعلام برنامه های یکصد و دومین اجلاس جهانی کار که در روزهای 5 تا 20 ژوئن 2013 برابر با 14 تا 31 خردادماه در شهر ژنو کشور سوئیس برگزار می شود، از حضور 5 هزار نماینده کارگران، کارفرمایان و دولت های 185 کشور جهان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان جهانی کار اعلام کرد: یکصد و دومین نشست عمومی سازمان جهانی کار در روزهای 5 تا 20 ژوئن 2013 (14 تا 31 خردادماه 92) در شهر ژنو کشور سوئیس مقر سازمان جهانی کار (ILO) برگزار می شود.

در اجلاس امسال سازمان بین المللی کار، 5 هزار نماینده از 185 کشور جهان به نمایندگی از کارگران، کارفرمایان و دولت ها حضور خواهند یافت. از دستور کارهای مهم اجلاس امسال بررسی وضعیت حمایت های اجتماعی، پیری جمعیت در کشورها و گفتگوهای اجتماعی است.

علاوه بر تشکیل کمیته های مختلف برای برگزاری نشست های کارگران، کارفرمایان و دولت ها؛ موضوعاتی مانند اشتغال و حفاظت اجتماعی، وضعیت کاهش باروری در کشورها و افزایش امید به زندگی و همچنین پیری جمعیت مورد نقد و بررسی قرار می گیرد.

افزایش 3 برابری جمعیت بالای 65 سال

پیش بینی می شود تا سال 2050 جمعیت بالای 65 سال کشورها 3 برابر میزان فعلی خواهد شد در حالی که جمعیت زیر 15 سال تثبیت می شود. سه چهارم جمعیت پیر جهان در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند و این موضوع می تواند دارای پیامدهای قابل توجهی برای اشتغال و سیاست های حمایت اجتماعی باشد و بر روی مسائل گوناگونی مانند کار و کمبود مهارت ها، بهره وری و درآمد، فقر، پوشش حمایت های اجتماعی، مهاجرت و بسیاری از موارد دیگر تاثیرگذار خواهد بود.

 ILO اعلام کرد: وقوع بحران جهانی باعث افزایش بیکاری برای همه گروه های جمعیتی شده است. با این حال، از دیگر مواردی که در کنفرانس امسال سازمان جهانی کار مورد توجه قرار خواهد گرفت موضوع ترویج اشتغال با کیفیت برای تمامی زنان است. موضوع کار شایسته و مشاغل سبز نیز از مسائلی است که سازمان جهانی کار در اجلاس امسال به آنها می پردازد.

کد خبر 2064211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha