به گزارش خبرنگار مهر، محمد رئوفینژاد ظهر دوشنبه در آئین تجلیل از کارکنان صندوق مهر امام رضا(ع) با اشاره به تأسیس صندوق مهر امام رضا (ع) افزود: از جمله خدمات تأثیرگذار دولت نهم و دهم تأسیس صندوق مهر امام رضا(ع) است که اثرات پربرکت و ماندگاری در تمام زمینهها به ویژه اشتغال و ازدواج داشته است.
وی ادامه داد: صندوق مهر امام رضا(ع) استان زنجان در عملکرد همواره جز استانهای برتر کشور بوده است و جذب اعتبارات بالاتر از سقفی است که برای استان در نظر گرفته شده است.
رئوفی نژاد افزود: صندوق قرض الحسنه مهر امام رضا(ع) این استان طی هفت سال اخیر دو هزار 420 میلیاردر ریال تسهیلات پرداخت کرده که از این میزان یک هزار و 590 میلیاردر ریال مربوط به تسهیلات ازدواج است.
استاندار زنجان گفت: صندوق قرض الحسنه مهر امام رضا(ع)استان زنجان با پرداخت 830 میلیارد ریال اعتبار طی هفت سال گذشته بیش از 13 هزار نفر اشتعالزایی داشته است.
رئوفی نژاد افزود: امروز بیش از 2 هزار جلد کتاب عملکرد هشت ساله دولت نهم و دهم از زیر چاپ در خواهد آمد و برای اطلاع از عملکرد دولت در دسترس مردم قرار خواهد گرفت که عملکرد دولت در این کتاب با 27 سال قبل مورد ارزیابی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بسیاری از طرحهای دولت مانند مسکن مهر، هدفمندی یارانه و تأسیس صندوق مهر امام رضا (ع) ماندگار است، ادامه داد: افکار عمومی کاملاً از نوع خدمات ارائه شده آگاه است و خدمات ارائه شده در شهرها و روستاها با محوریت عدالت محوری است.
نظر شما