پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ خرداد ۱۳۹۲، ۸:۲۸

دهقانی:

بیش از 6 کیلومتر جاده بین مزارع گرمسار مرمت و بازسازی شد

بیش از 6 کیلومتر جاده بین مزارع گرمسار مرمت و بازسازی شد

گرمسار - خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار از مرمت و بازسازی 6.5 کیلومتر جاده بین مزارع در حوزه این شهرستان خبر داد و گفت: قریب 600 میلیون ریال برای این پروژه هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فضل الله دهقانی عصر دوشنبه در جلسه بررسی چگونگی فعال سازی مجتمع های تولیدی گرمسار و ایوانکی در محل اداره جهاد کشاورزی گرمسار از اجرای عملیات تسطیح اساسی 20 هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان در اردیبهشت ماه گذشته خبر داد و افزود: بیش از شش کیلومتر جاده بین مزارع گرمسار از محل اعتبارات بلاعوض ملی و استانی مرمت و بازسازی شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: مبارزه با سن غلات در سطح قریب دو هزار و 500 هکتار، مبارزه با آفات پسته، یونجه و موش صحرایی در سطح 326 هکتار، نظارت بر طرح های افزایش محصولات باغی، توزیع 17 تن بذور اصلاح شده و 50 تن کودهای شیمیایی، خرید و توزیع چهار هزار نهال یارانه دار از دیگر اقدامات این مدیریت بوده است.
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار گفت: دو هزار و 480 تن شیر، 230 تن گوشت قرمز، 192 تن گوشت سفید و 60 تن تخم مرغ بومی و صنعتی نیز در این مدت در گرمسار تولید شده است.
 
دهقانی ضمن بیان اینکه این جلسه که با هدف ارائه راهکارهای فعال سازی مجتمع های تولیدی شهرستانهای گرمسار و آرادان و شرایط واگذاری واحدها به متقاضیان تشکیل شده است افزود: رونق کسب و کار، تولید و فعال سازی مجتمع های تولیدی از دیگر اهداف تشکیل این نشست است.
 
وی مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی با هماهنگی مجتمع آموزش نسبت به پیش بینی دوره های آموزشی فنی و حرفه ای برای بهره برداران مجتمع های تولیدی برای توانمندسازی اعضاء و ایجاد تشکل در شهرستان از دیگر اهداف اداره جهاد کشاورزی گرمسار است.
 
نقشه تفکیکی زمین مجتمع گلخانه ای سرآبرود تهیه می شود
 
در این نشست در خصوص مجتمع گلخانه ای سرآبرود مقرر شد مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آرادان با هماهنگی ستاد مجتمع، امور اراضی و آب و خاک برای تهیه نقشه تفکیکی زمین و واگذاری قطعات به شرکت های متقاضی و دارای شرایط لازم از جمله توان مالی، ضمانتنامه و وثیقه اقدام کند.
 
شرایط واگذاری برای فعال سازی مجتمع های گلخانه ای ایوانکی و دامپروری در شهرستان گرمسار نیز مورد بررسی قرار گرفت.
 
متقاضیان دریافت واحد های تولیدی در مجتمع های ذکر شده 15روز مهلت دارند تا نسبت به تامین تعهدات برای دریافت واحدها اقدام کنند.
کد خبر 2064446

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha