به گزارش خبرگزاری مهر، حمید محبی، توسعه و گسترش فرهنگ پرداخت غیرحضوری قبوض آب بها و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی برای مشترکان را دغدغه مهمی دانست که میتواند در پیشبرد اهداف شرکت، همسو با دولت الکترونیک و رویکردهای وزارت نیرو ایفای نقش کند.
وی سهولت در انجام امور، کاهش زمان انجام کار، کاهش حجم ترافیک شهری، صرفهجویی در مصرف سوخت، کاهش مغایرتهای بانکی و بروز بودن حسابها را از جمله مزایای پرداخت الکترونیکی به صورت غیرحضوری اشاره کرد و در ادامه از مشترکان آب خواست تا در راستاي صرفهجويي در هزينه و كاهش زمان، قبوض آببها را به صورت الكترونيكي پرداخت كنند تا هم در وقت خود صرفه جويي كنند و هم در راستاي افزايش درآمد اين شركت گام بردارند.
معاون امور مشترکان آبفا استان خوزستان، اطلاعرسانی و تشویق مردم به پرداخت غیرحضوری قبوض را بسیار موثر دانست و آموزش، اطلاعرسانی، سطح سواد، میزان امكانات و تجهیزات را از مولفههای افزایش پرداختهای غیر حضوری ذكر كرد و گفت: اگر دستگاههاي متولي بتوانند در این حیطهها با قدرت عمل كنند، میتوانیم تا پایان سال میزان پرداختهای غیرحضوری را افزایش دهیم.
محبی گفت: بانكها براي دريافت هر قبض آب، مبلغ پنج هزار ريال از شركت آب و فاضلاب کارمزد کسر ميكند در صورتي كه در پرداخت الكترونيكي هيچ هزينهاي به شركت تحميل نمي شود به همین دلیل از شهروندان تقاضا داريم به منظور ارتقای خدمات، پرداخت قبوض خود را حتما به صورت الكترونيكي انجام دهند.
وی اظهار کرد: متاسفانه آمارها نشان مي دهد 45درصد مشتركان این شرکت در استان پرداخت قبوض خود را به صورت حضوري و 55درصد با شيوه هاي الكترونيكي انجام داده اند كه اميدواريم پرداخت قبوض بصورت غیرحضوری روند افزایشی و بهتری داشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس آمار شرکت آبفا استان، مشترکین شهرستانهای آبادان، اندیمشک، مسجدسلیمان، ماهشهر و بهبهان بيشترين پرداختهاي غيرحضوري قبوض آب را به خود اختصاص میدهند.
بيشترين پرداخت غيرحضوري قبوض آب مشترکین خوزستانی از طريق دستگاههاي خودپرداز (ATM) بوده است و استفاده از تلفن بانك و پایانه های فروش (POS) نيز در جايگاههاي بعدي پرداخت غيرحضوري قبوض آب قرار دارند.
نظر شما