به گزارش خبرنگار مهر، علا الدين بروجردي، ظهر پنچشنبه در جهاددانشگاهي مشهد اظهار كرد: اگر تمامي اجلاس هاي صورت گرفته از پشتوانه عملي و حمايت جدي دولت ها برخوردار نباشد و مصوباتي مبني بر پايان درگيري و عدم ارسال تسليحات به سوريه اجرا نشود آنگاه سرنوشت اين كشور در ميدان رزم رقم مي خورد و تمامي مصوبات كاغذي خواهد بود.
وي با بيان اينكه بايد هرچه سريعتر جلوي كشتار بي رحمانه و قتل و عام ها در سوريه گرفته شود، افزود: براي مدعيان امروز حقوق بشر و كشورهاي آمريكايي و غربي شرم آور است كه نظاره گر جنايت ها باشند و به جاي گذاشتن نقطه پايان بر بحران، مصوبه ارسال تسليحات به سوريه را عملياتي كنند.
لغو قانون تك حزبي
وي يادآور شد: كشورهاي حامي تروريست كه امروز در سوريه محور بحران آفريني هستند به دليل شكست در حال انتقال بحران سوريه به عراق هستند و اينكه حجم عمليات انتحاري در عراق افزايش يافته متاثر از شكست كشورهاي درگير در سوريه است.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: كشورهاي حامي تروريست مي خواهند اين بحران به عراق افزايش يابد تا بر ايران اسلامي فشار وارد شود.
وي تاكيد كرد: امنيت عراق براي ايران با توجه به مرزهاي طولاني از اهميت ويژه اي برخوردار است و دولت و مجلس عراق بايد از طريق اتخاذ تصميمات لازم از آتش افروزي جديد جلوگيري كنند.
بروجردي با بيان اينكه لابي صهيونيسم در كشورهاي اروپايي و آمريكايي نفوذ دارد، افزود: طي دو سال گذشته اقدامات خوبي در سوريه انجام شد و در اين راستا تغيير قانون اساسي و لغو قانون تك حزبي صورت پذيرفت و در حقيقت مجلسي جديد تشكيل شد.
بحران سوريه به صورت تصنعي و ساختگي به ملت و دولت سوريه تحميل شده است
وي يادآور شد: بحران سوريه به صورت تصنعي و ساختگي به ملت و دولت سوريه تحميل شده زيرا كشورهاي اروپايي و آمريكايي با اين تصور كه بيداري اسلامي در مصر، ليبي، بحرين و يمن اتفاق افتاد به صورت مصنوعي در سوريه بحران ايجاد كردند.
وي با تاكيد بر اينكه در كشورهاي مصر، ليبي، بحرين و يمن محور تحرك مردم بودند اما در سوريه مردم در كنار دولت قرار داشتند، گفت: در سوريه همه امكانات سياسي و نظامي توسط حاميان تروريست وارد صحنه شد و تلاش هاي گسترده اي براي معلق كردن عضويت اين كشور در سازمان ملل و تحريم هايي اقتصادي انجام شد اما با اين وجود هيچ اتفاق خاصي در سوريه روي نداد و به همين دليل كشورهاي اروپايي و آمريكايي بحران تصنعي را در اين كشور ايجاد كردند و به همين دليل جنس بحران سوريه با ساير كشورها متفاوت است.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: در ساير كشورها مردم مخالف دولت بودند اما در سوريه بحران تحميلي و از خارج مرزها شكل گرفت.
استفاده از اهرم فشار
بروجردي عنوان كرد: دشمنان و مستكبران در هر جايي كه منافع شان اقتضاء كند از اهرم فشار بر عليه كشورهايي كه با آنها هم سوء نيستند استفاده مي كنند.
وي سپس با تاكيد بر اينكه امنيت خوبي در دمشق حاكم است، افزود: وضعيت حلب آرام خواهد شد و عملا امروز علي رغم تصويب ارسال سلاح، دشمن نمي تواند كاري از پيش ببرد زيرا مردم در رويارويي مخالفان هماهنگ و متحد هستند.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: بحران سوريه راه حل نظامي ندارد و تنها با راه حل سياسي و گفتگو با گروه ها مي توان به مشكلات سوريه خاتمه داد.
بروجردي يادآور شد: در دمشق 2 نوبت و در ايران يك بار گروه هاي معارض و نمايندگان دولت جمهوري اسلامي در تهران دعوت شدند و گفتگو ها در زمينه بحران سوريه با حضور 40 كشور انجام شد.
تاكيد بر حضور ايران در اجلاس ژنو 2
وي بيان كرد: در اجلاس قاهره، ايران حضور يافت و وزير امور خارجه تاكيد كرد كه طرح مرسي مي تواند به بحران سوريه كمك كند.
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اجلاس ژنو 2، يادآور شد: اين اجلاس گام ديگري است كه در عرصه بين المللي با حضور معارضه طراحي شده و در اين راستا تاريخ برگزاري ژنو به زودي نهايي مي شود.
بروجردي تصريح كرد: كشورهاي مهم عضو دائم شوراي امنيت نظير روسيه و چين بر حضور ايران در اجلاس ژنو تاكيد دارند.
وي با بيان مطلب فوق گفت: ماهيت اين اجلاس با حضور معارضه است اما معارضه هنوز نتوانسته است در 5 روز مذاكره در استانبول در خصوص اجلاس ژنو به نتيجه برسد.
نظر شما