به گزارش خبرنگار مهر، رضا صابری پنجشنبه شب در جمع روسای دانشگاههای استان افزود: در چهار سال اخیر اقدامات خوبی در آموزش عالی کشور صورت گرفته است و ما به لحاظ سابقه تاریخی در آموزش عالی عقب ماندیم ولی انشاء الله این شکاف ها برطرف شود.
وی اظهار داشت: گنبدکاووس موقعیت خاصی دارد و محوریت هشت شهرستان از 14 شهرستان استان را داراست و از اینرو دارای اهمیت ویژه ای است.
سلیمان عباسی نماینده مردم شهرستان گنبدکاووس در مجلس نیز گفت: با همدلی و وحدت با مسئولان می توانیم گامهای موثری برای رشد شهرستان داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به اینکه گنبدکاووس دومین شهرستان استان است و بستر مناسبی برای فضای آموزشی محسوب می شود، ارتقای فضای آموزشی از اهداف کار ما بوده است.
وی عنوان کرد: سعی ما این بوده است اعتبارات لازم را برای دانشگاه شهرستان جذب کنیم که سبب افزایش جذب هیئت علمی، افزایش دانشجویان و ... می شود.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس با اشاره به افزایش اعتبارات دانشگاه گفت: این اعتبارات به 110 میلیارد تومان رسیده است و ردیف جدید برای فنی و حرفه ای تخصیص یافته است.
نظر شما