پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۰۵

حجت الاسلام رضایی:

دشمنان را در انتخابات مایوس کنیم

دشمنان را در انتخابات مایوس کنیم

 گرگان - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت گرگان با اشاره به انتخابات فراروی گفت: در این انتخابات دشمنان را برای همیشه ناامید و مایوس کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رسول رضایی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران گرگانی افزود: مبادا نسبت به انتخابات ریاست جمهوری و شوراها بی‌تفاوت باشیم و باید در این عرصه کمر همت ببندیم.
 
وی اظهار داشت: همه کسانیکه می‌توانند پای صندوقهای رای حضور یابند باید دشمن را برای همیشه مایوس کنیم.
 
حجت الاسلام رضایی با گرامیداشت 10 خردادماه روز جهانی بدون دخانیات گفت: توصیه این است که مردم و به‌وبژه جوانان از دخانیات دور شوند زیرا سرطان، انواع بیماری‌ها ریشه در مصرف دخانیات دارد.
 
وی با اشاره به 14 خردادماه و سالروز ارتحال ملکوتی امام راحل اظهار داشت: قیام امام راحل از 15 خرداماه 42 شروع شد و سرانجام در 14 خرداد این پیرفرزانه به دیار حق شتافت.
 
وی عنوان کرد: بعد از رحلت امام راحل، مجلس خبرگان اجتماع و حانشین امام راحل را تعیین کردند و متفق القول به مقام معظم رهبری رای دادند.
 
امام جمعه موقت گرگان بیان داشت: خدا می‌داند که این انتخاب چه برکاتی برای نظام در برداشت و زمانی که معظم له رهبری را پذیرفتند، کشور آبستن حوادث فراوانی بود و همه دشواری‌ها را با سرپنجه تدبیر حل کرده‌اند.
 
حجت‌الاسلام رضایی به مناسبت شهادت حضرت امام موسی بن جعفر(ع) اشاره و اضافه کرد: باید مجالس باشکوهی برای گرامیداشت شهادت و یاد و نام این امام بزرگوار برگزار شود.
 
امام جمعه موقت گرگان با تاکید بر رعایت تقوا و حلال و حرام گفت: انسان متقی در زندگی رعایت تقوا می کند و اسراف نمی‌کند.
کد خبر 2066900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha