به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل هادی نژاد صبح شنبه در جلسه کمیته نظارت بر بازار مرکز استان از تشکیل هزار و 400 فقره پرونده تخلف اقتصادی از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد.
وی افزود: ارزش ریالی پرونده های متشکله دو میلیارد و 32 میلیون ریال بوده که جهت صدور رای به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
هادی نژاد گفت: با توجه به اینکه نظارت و بازرسی از واحدهای اقتصادی سطح شهرستان از وظایف و رسالت های ذاتی این اداره محسوب می شود، در همین راستا در مدت دو ماهه گذشته سالجاری از پنج هزار واحد بازرسی بعمل آمده که اهم تخلفات کشف شده به ترتیب گرانفروشی، عدم درج قیمت، کم فروشی و تقلب، عدم صدور فاکتور و سایر تخلفات بوده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساری افزود: در این مدت تعداد 616 مورد گزارش مردمی تلفنی، حضوری و کتبی به ستاد خبری واصل که از این تعداد 208 مورد تاکنون متخلف شناخته شدند.
نظر شما