پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۱۱

با رقابت 70 واحد تولیدی؛

نمایشگاه صنعت ساختمان در اردبیل پایان یافت

نمایشگاه صنعت ساختمان در اردبیل پایان یافت

اردبیل – خبرگزاری مهر: دهمین نمایشگاه صنعت ساختمان در اردبیل با حضور شرکت کنندگانی از 10 استان کشور به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل نمایشگاه بین المللی اردبیل صبح شنبه در حاشیه مراسم اختتامیه این نمایشگاه به خبرنگار مهر گفت: هدف از برپایی این نمایشگاه معرفی تولیدات بومی و داخلی در عرصه ساختمان سازی است.

علی شرافت تصریح کرد: یکی از مهمترین زمینه های معرفی تولیدات و ایجاد زمینه های رقابت برپایی نمایشگاه و حضور تولیدکنندگان در آن است.

وی افزود: در این نمایشگاه تولیدات 10 استان شامل مصالح ساختمانی، نما و کمپوست، وان و جکوزی، شیرآلات و انواع سنگهای ساختمانی به معرفی تولیدات خود پرداختند.

شرافت معتقد است برپایی این نمایشگاه زمینه شناسایی نقاط قوت و ضعف شرکتهای تولیدی داخلی را فراهم کرد.

در این نمایشگاه که از هفتم تا 11 خرداد ماه در محل نمایشگاه بین المللی اردبیل برپا بود تولیدکنندگانی از استان های گیلان، مازندران، تهران، اصفهان، یزد، البرز، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی،آذربایجان غربی و اردبیل رقابت کردند.

کد خبر 2067218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha