حسین سالاری در گفتگو با مهر اظهار داشت: همه ساله تعداد زیادی از زائران و مشتاقان حضرت امام از کشور های همسایه پاکستان و افغانستان در بدو ورود به کشور ایران در این زائر سرا اسکان می یابند.
وی افزود: زائر سرای امام رضا (ع) هرساله در شهرستان زاهدان در ایام خاص به ویژه سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) میزبان عاشقان و دلسوختگان ولایت از کشور های همسایه است.
وی گفت: همزمان با فرارسیدن مراسم ارتحال حضرت امام (ره) اداره کل اوقاف وامور خیریه با انجام تمهیداتی مانند فضاسازی و تبلیغات، پذیرایی و مهیا کردن امکانات رفاهی برای این زائران سعی دارد تا طول سفر را بر میهمانان خارجی کوتاه نماید.
وی افزود: در تاریخ معاصر نقش امام خمینى در آگاهى بخشیدن به مسلمانان و بر ملا ساختن چهره دشمنان اسلام و به خصوص در بالا بردن سطح بینش و دانش قشر جوان که در لجن زار فرهنگ مبتذل غرب و شرق غوطه ور شده بودندمنحصر بفرد بود.
سالاری با بیان اینکه پاسداشت یاد و خاطره امام پاسداشت از ارزش ها است افزود: شخصیت امام و مبارزه ایشان با استکبار دل های زیادی از مسلمانان و مستضعفان جهان را در تسخیر خود درآورد و از همین رو بسیاری از دوستداران ایشان همه ساله از راه های دوربرای زنده نگاه داشتن یاد و خاطر امام (ره) رنج سفر را به جان می خرند تا یاد ایشان را در دل های محرومان جهان زنده نگاه دارند.
نظر شما