به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه تايمز، كابينه ايتاليا شب گذشته به پيشنهاد وزير دادگستري اين كشور تصويب قوانين فوري ضد تروريستي را كه در پي حوادث تروريستي هفته گذشته از سوي وزير كشورايتاليا پيشنهاد شده بود، به تعويق انداخت و اعلام كرد اين تدابير هيج فوريتي ندارد و اعضاي كابينه بايد همبستگي خود را حفظ كنند.
اين تدابير نخستين بار از سوي گيوسپ پيسانو وزير كشور ايتاليا پيشنهاد شد اما روبرتو كاستلي (Roberto Castelli ) وزير دادگستري اين كشورعدم تصويب و عدم فوريت آن را اعلام كرد و گفته مي شود اين دو عضو كابينه ايتاليا هم اكنون دچار اختلاف نظري شديد هستند.
روزنامه هاي ايتاليايي درروزهاي گذشته به شدت درباره اختلافات اين دو وزير كابينه ايتاليا قلم فرسايي كردند و نوشتند: وزيران كابينه ايتاليا درباره ترس ازترويسم داراي حدود مختلفي از"هراس"هستند ودرباره تصويب تدابير فوري ضد تروريسم دچار اختلاف نظر شده اند.
برلوسكوني نيز تعويق تصويب اين قانون را پذيرفت و گفت هم اكنون هيچ خطر فوري وجود ندارد.
گفتني است وزيركشور ايتاليا سه روز پيش اعلام كرد پس از حوادث روز پنجشنبه در لندن مشخص شد كه چنين حوادثي ممكن است در ايتاليا نيز رخ دهد و ما بايد مجموعه اي از قوانين لازم را از هم اكنون در اين زمينه تصويب كنيم.
اين تدابير شامل ارائه قدرت بيشتربه پليس براي بازجويي افراد و انگيزه به افراد براي كمك به پليس به منظور يافتن مظنونين خواهد بود.
پيسانو پيشنهاد كرد پليس بتواند مظنونين را براي مدتي در حدود 24 ساعت بدون احراز هويت بازداشت كند و در مواردي كه لازم باشد اين مدت قابليت افزايش نيز داشته باشد.
وي همچنين خواهان كنترل بيشتر بر تلفن همراه افراد شد و گفت بايد بخشي به طور ويژه تلفن همراه مردم به ويژه مظنونين را كنترل كند تا جرايم مربوط به تروريسم بهتر شناسايي شود.
پيسانو در پارلمان ايتاليا گفت: هم اكنون پس از حوادث آمريكا و انگلس و اسپانيا من بايد اعلام كنم كه تروريسم در ايتاليا در مي زند و هيچ بعيد نيست كه به زودي در كشورهاي ديگر اروپا نيز ظهور نمايد.
نظر شما