به گزارش خبرنگار مهر، حمید احمدیان فرماندار ماکو ظهر دوشنبه در این جریان بازدید از این سد اظهارداشت: به دنبال بارشهای خوب روزهای اخیر در شهرستان برای پنجمین بار سد ماکو سرریز شد.
وی با بیان اینکه آب ورودی سد در حال حاضرهفت متر مکعب و خروجی آن پنج متر مکعب است اظهارداشت: هم اکنون 150 میلیون متر مکعب آب در پشت سد ماکو ذخیره شده است.
احمدیان در خصوص میزان بارندگی های اخیر در شهرستان نیز گفت: از ابتدای سال جار مقدار 96 میلی متر بارندگی در شهرستان وجود داشته است که موجب خوشحالی مردم و کشاورزان شده است.
فرماندار ماکو یادآور شد: با توجه به میزان بارندگی و سر زیر شدن سد پیش بینی می شود سال خوب و پر باری برای کشاورزان و دامداران منطقه باشد.
زمينهاي زراعي تحت پوشش سدماكو را 15 هزار هكتار اعلام كرد.
سد ماكو در سال 1374 به بهره برداري رسيده، حجم مفيد مخزن سدماكو .5137 ميليون مترمكعب است اين سد از نوع خاكي بوده و طول تاج اين سد 210 متر و عرض آن 10 متر و ارتفاع سد 78 متر است.
این سد 15 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این منطقه را تحت پوشش قرار می دهد.
نظر شما