پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ خرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۳۰

خلخالی:

موفقیت جوانان نیاز به همکاری دستگاه ها دارد

موفقیت جوانان نیاز به همکاری دستگاه ها دارد

سمنان- خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان، موفقیت در امر جوانان و غنی کردن اوقات فراغت ایشان را نیازمند همکاری همه دستگاه ها دانست و افزود: تحقق این امر نیازمند برنامه ریزی جامع است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خلخالی صبح دوشنبه در اولین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان سمنان که در محل اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد ضمن بیان اینکه جوانان باید بتوانند اوقات فراغت پر انرژی داشته باشند اظهار داشت: باید تمامی دستگاه ها نسبت به برنامه ریزی برای جوانان اقدام کنند.
 
وی لازمه این کار را شناخت از نیازهای جوانان دانست و گفت: تا وقتی نیازمندی جوانان را نشناسیم و ندانیم آنها چه نیاز و انتظاری دارند نمی توانیم کاری از پیش ببریم.
 
معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان به برگزاری اولین نمایشگاه اوقات فراغت اشاره کرد و عنوان کرد: به رغم کمبود اعتبار این نمایشگاه به بهترین شکل ممکن برگزار شد و در جذب جوانان اثر مثبتی داشت.
 
برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر در سمنان 
 
مدیر کل ورزش و جوانان استان سمنان نیز در ادامه از برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر و روز جوان در این استان طی سالجاری خبر داد و اضافه کرد: در این جشنواره از 15 جوان موفق و برتر استان در حوزه های مختلف تجلیل می شوند.
 
همت هادیان با اشاره به اینکه برنامه های اوقات فراغت از اول تیر هر سال آغاز می شود تصریح کرد: برنامه های مختلفی برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در استان سمنان پیش بینی شده است.
 
وی به ارائه گزارش عملکرد ستاد ساماندهی امور جوانان استان سمنان در سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: نمایشگاه اوقات فراغت سال 91 شامل 63 غرفه در زمینه های مختلف بود که در مراسم اختتامیه آن از برترین های اوقات فراغت و برترین های نمایشگاه تجلیل شد.
 
انجام 384 فرآیند برای تعیین برترین های اوقات فراغت
 
مدیر کل ورزش و جوانان استان سمنان افزود: برای تعیین برترین های اوقات فراغت تیم نظارت و ارزیابی تشکیل شد و در تمامی شهرستان ها به صورت عملیاتی و در 384 فرآیند ارزیابی انجام شد.
 
وی با یادآوری اینکه در برنامه غنی سازی اوقات فراغت سال گذشته 120 هزار نفر تحت پوشش قرار گرفتند، افزود: در سال 91 بانک اطلاعاتی مربیان اوقات فراغت استان سمنان برای اولین بار در کشور ایجاد شد.
 
هادیان گفت: در کنار این فعالیت ها یک هزار و 200 برنامه با 500 پایگاه از دستگاه ها و ارگانها در بحث اوقات فراغت فعالیت داشتند و امسال هم برنامه خاصی برای برپایی نمایشگاه اوقات فراغت داریم.
 
مدیر کل ورزش و جوانان استان سمنان در پایان خاطر نشان کرد: در نظر است هم بصورت استانی و هم بصورت شهرستانی نمایشگاه اوقات فراغت در یک یا دو شهرستان برپا شود.
 
در این نشست برنامه های غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استان سمنان در تابستان بررسی شد.
کد خبر 2069425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha