پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ تیر ۱۳۸۴، ۱۴:۵۷

شهريورماه امسال در لهستان:

همايش " معرفت شناسي طبيعي شده" برگزار مي شود

همايش "معرفت شناسي طبيعي شده" از 10 تا 17 شهريورماه امسال در شهر كازيمير لهستان برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، چندين مؤسسه لهستاني در برگزاري اين همايش مشاركت دارند.

به نظر برگزاركنندگان اين همايش يكي از تحولات مهمي كه در نيمه دوم سده بيستم اتفاق افتاد رواج معرفت شناسي طبيعي شده و امتزاج معرفت شناسي رتبه اول با علومي چون: روانشناسي، علوم شناختي و علوم اطلاعات بوده است. به تعبيري ديگر، داعيه داران اين شاخه معرفتي معتقد بوده و هستند كه تمايزي كه ميان علم و فلسفه كشيده شده تمايزي تصنعي است و اين دو منبع معرفتي بايد به صورت نزديكتر و تنگاتنگ تري مشاركت داشته باشند. هرچند در اينكه اين نزديكي تا چه اندازه بايد باشد ميان متخصصان اختلاف نظر است.

اين همايش هم جهت آشنايي بيشتر با مباني اين  رشته و تبعات معرفتي و اجتماعي – فرهنگي آن برگزار مي شود .

پاره اي از متخصصان اين نوع معرفت شناسي از سرتاسر جهان گردهم مي آيند تا آن مباني و اين نتايج را بررسي كنند و آخرين دستاوردهاي پژوهشي خود را در اختيار يكديگر قرار دهند.

کد خبر 206977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha