۱۴ خرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۵۲

حجت الاسلام موسوی:

امام خمینی (ره) فرزند هیهات من الذله است

امام خمینی (ره) فرزند هیهات من الذله است

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: ظهر امروز مراسم ارتحال امام خمینی (ره) در کرمانشاه برگزار شد، در این مراسم مدیر حوزه علمیه ی استان به سخنرانی پرداخت و گفت: امام خمینی (ره) در خانواده ای اهل فضل و مبارز به دنیا آمده و در چنین مکتبی بزرگ شده است.

 به گزارش خبرنگار مهر ،حجت الاسلام حبیب الله موسوی طی مراسمی که در ظهر امروز در مسجد جامع کرمانشاه برگزار شد، گفت: برای طلاب و روحانیون تحصیل امام خمینی (ره) در آن دوران حجت است، ایشان در 25 سالگی مجتهد شدند، امام با استفاده از محضر فقها در فقه، فقیه شدند و با استفاده از محضر عرفا، عارف شدند، معیار ما نیز عرفان امام است نه عرفان هایی نو ظهوری که ریشه در امیال شخصی افراد است.

وی افزود: امام خمینی (ره) در دامان خانواده ای بزرگ شدند که علیه استبداد و دیکتاتوری مبارزه می کردند، امام راحل از همان طفولیت به دروس فقه آل محمد در محضر بزرگان پرداختند امام خمینی(ره) در دوران میانسالی مبارزاتشان را شروع کردند،  ایشان فرزند هیهات من الذله است.

حجت الاسلام موسوی گفت: از شاگردان امام نقل شده است هنگامی که از محضر امام (ره) مرخص می شدیم تا جلسه بعدی که دوباره به خدمت ایشان می رسیدیم کام ما از ملاقات با ایشان شیرین بود،

وی افزود: یکی از عوامل بقای امام این است که مکتب امام برای همه بشریت بود و اینها همه برگرفته از اسلام بود. فلذا می بینیم که در خارج از کشور افرادی هستند که امام را بهتر از بنده نوعی می شناختند.

مدیر حوزه علمیه استان کرمانشاه گفت: امام خمینی (ره) نه تنها رهبر ایران بلکه رهبر تمام آزادگان جهان بودند، امام در 12 خرداد ماه سال 42 در فیضیه آن سخنرانی تاریخی را ایراد نمودند و حکومت استبدادی ایران را به حکومت بنی امیه تشبیه کردند، مردم به امام لبیک گفتند و حکومت این را نتوانست بپذیرد و امام (ره) را در 15 خرداد دستگیر کردند و بعد مردم به خیابان ها ریختند و واقعه ی 15 خرداد رخ داد.

وی افزود: امام (ره) مانند جد بزرگش امام موسی کاظم دستگیر، تبعید و به زندان رفتند. یکی از عوامل مهمی که امام (ره) را در راه مبارزه قرار داد حمایت های مردم فهیم ایران از ایشان بوده است.

وی در ادامه مراسم چند شاخص از مکتب امام خمینی (ره) را معرفی کرد و گفت: امام (ره) به این اعتقاد داشتند که سیاست ما عین دیانت ما است.قبل از امام بزرگان دیگری نیز این شعارها را دادند اما اینها فقط در حد شعار باقی ماند.

حجت الاسلام موسوی افزود:ما در ایران دو هزار و 500 سال حکومت های شیعه داشته ایم اما نتوانستند سیاست عین دیانت را پیاده سازی کنند. امام راحل معتقد به تکلیف بودند و به اراده تشریعی الهی اعتقاد داشتند. آنطور بود که جنود آسمانی در طبس بر دشمن پیروز شدند.

وی با اشاره به اینکه مردم سالاری از شاخص های امام خمینی (ره) بوده است، گفت: امروز در غرب مردم سالاری در اختیار مراکز قدرت و ثروت قرار  گرفته است و  آنها دینی نیستند، در واقع  این مراکز در اختیار یک نفر قرار دارد.

 وی ادامه داد: شاخص دیگر مکتب امام (ره) که به ملت هدیه دادند ولایت فقیه بود، ایشان فرمودند ولایت فقیه ادامه ولایت ائمه و پیامبران است.

وی گفت: جانشین خلف ایشان حضرت آیت الله خامنه ای فرمودند: وظیفه ولایت فقیه سد راه شدن از انحرافات است. ولایت فقیه سکان دار این کشتی در حال حرکت است .

حجت الاسلام موسوی افزود: از  شاخص دیگر امام عدالت اجتماعی، مبارزه با فقر و استضعاف و برقراری عدالت در اجتماع بوده است و  از دغذغه های  اصلی امام خمینی بود بشمار می آمد، شاخص دیگری قانون اساسی است و عمل به این قانون در واقع از معیارهای مکتب امام خمینی بود.

وی در پایان افزود: عمل به شاخص های مکتب امام خمینی (ره )می تواند نه تنها برای کشور ایران بلکه برای دیگر کشورهای اسلامی و آزادیخواه جهان راهگشا باشد.



 

کد خبر 2069771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha