حمید امامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر دو بیمارستان خاص بیماران سرطانی در این استان داریم که ضمن پذیرش بیماران مبتلا به سرطان اصفهان از کشور عراق و چند استان دیگر از جمله چهار محال بختیاری و شهرکرد خدمات درمانی ارائه می کنند.
وی بیان داشت: این در حالی است که به هنگام خرابی دستگاه های استان های بزرگ همچون شیراز و یزد از این دو استان هم پذیرش بیمار داریم .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان دلیل عدم پذیرش بیمار در روزهای پنج شنبه و جمعه در بخش رادیو تراپی این بیمارستان تصریح کرد: در تمام جهان بخش رادیوتراپی در 5 روز متوالی صورت می گیرد که در کشورهای اروپایی شنبه و یکشنبه به دلیل روزهای تعطیل پذیرش ندارند و در ایران پنج شنبه ها و جمعه ها این بخش به جز بیماران سرطانی اورژانس تعطیل است.
وی ادامه داد: فردی که به منظور رادیوتراپی مراجعه می کند باید در 5 روز متوالی این اقدام صورت بگیرد.
نظر شما