پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۲۱

مال‌الاجاره موقوفات بسیار ناچیز است/ اجاره هفت هزار تومانی یک مغازه

مال‌الاجاره موقوفات بسیار ناچیز است/ اجاره هفت هزار تومانی یک مغازه

اصفهان – خبرگزاری مهر: سرپرست اوقاف و امور خیریه ناحیه یک شهرستان اصفهان گفت: در بعضی از موقوفات از جمله پاساژ موقوفه زینبیه مال‌الاجاره‌ها بسیار اندک است، به طور مثال مغازه 20 یا 30 متری مال‌الاجاره‌ای حدود 70 هزار ریال دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین رضا صادقی به برخی از مشکلات پیش‌روی این سازمان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه موقوفات باید به قیمت عادله روز اجاره داده شود و نیز برخی از موقوفات در گذشته با مبالغی بسیار اندک اجاره داده شده است، درصدد هستیم مال‌الاجاره را به صورت پلکانی به قیمت عادلانه روز برسانیم.

وی با اشاره به اینکه قرارداد اجاره‌ها سه ساله است، افزود: در بعضی از موقوفات از جمله پاساژ زینبیه پایه مال الاجاره بسیار اندک است، به طور مثال مغازه 20 یا 30 متری مال‌الاجاره‌ای حدود 70 هزار ریال و یا حتی کمتر دارد و این با توجه به ارزش مغازه‌ها و دیگر موارد مبلغی بسیار ناچیز است به همین دلیل اقدام به افزایش مال‌الاجاره کردیم.

سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان اصفهان از ایجاد سر و صدا و تنش برخی مستاجران پاساژ زینبیه در اداره مربوطه خبر داد.

صادقی با بیان اینکه هزینه تمدید قرارداد و حقوق وقف بیش از درآمد مال‌الاجاره‌ها است، افزود: برخی از مستاجران به افزایش مال الاجاره‌ها معترض هستند و ادعا می‌کنند که قبلا در خیابان مجاور آستان بی‌بی زینب ملکیت داشته‌اند اما با توجه به قرار گرفتن مغازه‌های آنان در طرح توسعه آستان به قیمت روز از آنان خریداری و در معوض آن واحدی تجاری در پاساژ به صورت قرارداد عرصه وقف به آنان واگذار شده است که آن هم با کارشناسی کارشناسان طبق قیمت روز اقدامات لازم انجام گرفته است.

وی تصریح کرد: در این زمینه عوض و معوض در یک زمان قیمت گذاری و کارشناسی شده و حقوق مالکین پرداخت شده است لذا پاساژ موقوفه است و باید مال الاجاره‌ها به قیمت عادلانه روز پرداخت شود تا حقی از وقف تضییع نشود.

کد خبر 2071358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha