محسن وزیری در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح کرد: کشتی قم در تمام رده های سنی در سال جاری شانس اعزام به رقابت های جهانی و آسیایی و همچنین چندین تورنمنت بین المللی کشتی آزاد و به خصوص فرنگی را به دست آورده است.
وی ادامه داد: بعد از حضور هادی علیزاده پورنیا در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان آسیا که در اردیبهشت ماه با توفیق وی در کسب مقام نایب قهرمانی و نشان نقره قاره کهن همراه بود، حالا همین کشتی گیر در تیم ملی رده سنی بزرگسالان یک بار دیگر این شانس را دارد که جواز حضور در پیکارهای قهرمانی جهان را کسب کند.
نایب رئیس هیئت کشتی استان قم بیان داشت: در حال حاضر چهار کشتی گیر قمی در تیم ملی نوجوانان و یک کشتی گیر در تیم ملی جوانن کشتی فرنگی در اردوی تیم ملی اعزامی به رقابت های جهانی و آسیایی قرار دارند در حالی که بلغارستان، صربستان و مجارستان ميزبان مسابقات کشتي قهرماني جهان 2013 هستند.
وی یاد آور شد: رقابت هاي کشتي آزاد و فرنگي قهرماني جهان در سه رده ي سني نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در سال جاری به ميزباني بلغارستان، صربستان و مجارستان برگزار مي شود و امیدواریم کشتی گیران قمی در این رقابت ها پرفروغ باشند.
وزیری یاد آور شد: مردادماه سال 92 رقابت هاي کشتي آزاد و فرنگي جوانان جهان در شهر صوفيه پايتخت بلغارستان و مسابقات نوجوانان جهان در زرنيانين صربستان برگزار خواهد شد و امیدواریم از بین پنج کشتی گیر قمی حاضر در اردو تیم های ملی نوجوانان و جوانان فرنگی شاهد درخشش کشتی گیران خوب و شایسته قمی در این رقابت ها باشیم.
وی ابراز کرد: همچنين رقابت هاي جهاني سال 2013 ميلادي در رده سني بزرگسالان شهريور ماه سال جاری در شهر بوداپست پايتخت مجارستان انجام خواهد شد و از قم هادی علیزاده پورنیا در وزن 74 کیلوگرم در صورت حضور موفق در آخرین گزینشی تیم ملی کشتی فرنگی راهی این رقابت ها می شود.
نایب رئیس هیئت کشتی استان قم ابراز کرد: همچنين براساس تصميم فدراسيون بين المللي کشتي (فيلا)، رقابت هاي کشتي آزاد و فرنگي آسيا در دو رده سنی نوجوانان و جوانان سال 2013 ميلادي به ترتیب در تايلند و مغولستان برگزار خواهد شد.
وی افزود: همچنين خردادماه سال 92 رقابت هاي کشتي آزاد و فرنگي جوانان آسيا در پوکت تايلند و تيرماه مسابقات نوجوانان آسيا در اولان باتور مغولستان انجام مي شود و حضور کشتی گیران قمی در این رقابت ها می تواند نوید یکی از موفق ترین سال های حضور کشتی قم در میادین خارجی را بدهد.
نظر شما