پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۳۶

تمدید مهلت ارسال اثر به نمایشگاه اسماء حجت (عج)

تمدید مهلت ارسال اثر به نمایشگاه اسماء حجت (عج)

مهلت ارسال آثار نقاشیخط به دومین نمایشگاه اسماء حجت (عج) تا 24 خردادماه تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین نمایشگاه اسماء حجت (عج) در رشته‌های نقاشیخط و پوستر به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) تیرماه در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

دومین نمایشگاه اسماء حجت (عج) با موضوعات اسماء حجت (عج)، نیمه شعبان و احادیث، روایات و اشعار درباره امام زمان (عج) در رشته‌های نقاشیخط و پوستر برگزار می‌شود و هنرمندان می‌توانند در این دو رشته از طریق سایت www.civa.ir ثبت‌نام کنند و آثار خود را برای این نمایشگاه ارسال کنند.

هنرمندان می‌توانند در رشته نقاشیخط و پوستر حداکثر پنج اثر را تا 24خردادماه جاری از طریق سایت www.civa.ir ارسال کنند. آثار منتخب برای نمایشگاه پس از بررسی هیات انتخاب از بین آثار رسیده به دبیرخانه نمایشگاه معرفی می‌شود و از بین آثار راه یافته به نمایشگاه برگزیدگان دو رشته معرفی می‌شوند.

نمایشگاه اسماء حجت (عج) از سوی مرکز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد با همکاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر تیرماه امسال در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

 

کد خبر 2071996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha