پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۲۹

سعیدی:

حماسه سیاسی زمینه ساز خلق حماسه اقتصادی است

حماسه سیاسی زمینه ساز خلق حماسه اقتصادی است

کرمان - خبرگزاری مهر: فرماندار کرمان حماسه سیاسی را زمینه ساز خلق حماسه اقتصادی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام سعیدی صبح یکشنبه در جلسه توجیهی بازرسان انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان کرمان اظهار داشت: هر رایی که روز انتخابات از سوی مردم در صندوق ها انداخته می شود همچون تیری است که به سمت دشمن رها می شود.

وی با بیان اینکه حضور حماسی مردم در انتخابات دشمن را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام می گذارد، افزود: همه مجریان در انتخابات باید علاوه بر انجام وظایف خود مردم را برای حضور در پای صندوق های رای ترغیب کنند.

این مسئول با اشاره به اینکه هر یک از دست اندرکاران امر انتخابات اعم از نمایندگان فرماندار، بازرسان، ناظران، کاربران وظایف جداگانه ای دارند، تصریح کرد: مجریان باید با تعامل، گذشت، کمک به یکدیگر و صبر و حوصله در زمینه برگزاری انتخاباتی حماسی انجام وظیفه کنند.

سعیدی با تاکید بر اینکه در روز 24 خرداد شاهد برگزاری همزمان دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا هستیم افزود: با توجه به حجم گسترده و بالای کار باید هر یک از دست اندرکاران امر انتخابات، طبق دستورالعمل ها، تنها به وظایف خود عمل کنند و از مداخله در سایر امور بپرهیزند.

وی با اشاره به مشارکت و همکاری 13 هزار نفر در کار برگزاری انتخابات شهرستان کرمان گفت: بیشتر این افراد از نیروهای مردمی هستند که نشانگر مردمی بودن انتخابات در ایران است.

فرماندار کرمان در ادامه با بیان اینکه باید با خلق حماسه سیاسی، لبخند را بر لبان رهبر معظم انقلاب جاری کرد، اظهار داشت: بدون شک بدون خلق حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی رقم نخواهد خورد، لذا باید با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب همچون 35 سال گذشته در پای صندوق های رأی حضوری پرشور و دشمن شکن داشته باشیم.

کد خبر 2072017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha