پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ خرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۰۹

به مناسبت گرامیداشت روز صنعت و معدن/

18 طرح تولیدی در گیلان افتتاح می شود

18 طرح تولیدی در گیلان افتتاح می شود

رشت – خبرگزاری مهر: رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان از افتتاح 18 طرح تولیدی به مناسبت گرامیداشت روز صنعت و معدن و دهه تولید ملی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی منتظری ظهر دوشنبه در مصاحبه با رسانه ها افزود: این طرح ها شامل شش طرح تولید محصولات نساجی، پنج طرح تولید محصولات فلزی، سه طرح تولید محصولات پلاستیکی، یک طرح صنایع غذایی، یک طرح صنایع معدنی، یک طرح تولید محصولات چوبی و یک طرح صنایع شیمیایی است.

وی اظهارداشت: برای بهره برداری از طرح های مزبور افزون بر دو هزار و 880 میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام گرفته و هزار و 511 نفر نیز بصورت مستقیم در این واحدها شاغل می شوند.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت گيلان گفت: تعدادی از این طرح ها با حضور مسئولان کشوری و برخی دیگر با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در ایام نزدیک به روز صنعت و معدن بطور رسمی افتتاح خواهند شد.

وی ادامه داد: این واحدها در شهرستان های رشت، رودبار، بندر انزلی، لاهیجان، صومعه سرا و لنگرود قرار دارند.

منتظری همچنین به انتخابات پیش رو اشاره کرد و افزود: استراتژی نظام جمهوری اسلامی حضور حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اظهار داشت: برگزاری با شکوه انتخابات 24 خرداد ماه امسال و حضور آحاد جامعه در پای صندوق های اخذ رای تجلی عزم و اراده مردم و مسئولان برای دفاع از آرمان ها و ارزش های متعالی انقلاب اسلامی است.

وی تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان سال حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی  از سوی رهبر معظم انقلاب ضروری است همه با مشارکت در برگزاری انتخابات در خور شأن نظام متعالی جمهوری اسلامی تلاش مضاعف داشته تا حماسه سیاسی بی بدیلی خلق شود.

منتظری همچنین منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را بر لزوم حفظ اتحاد و همدلی و تلاش برای ناکار آمد کردن توطئه های دشمنان برای آسیب رسانی به اهداف انقلاب را سرلوحه همه امور در جامعه برشمرد.

کد خبر 2073050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha