پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۱۰

رشید اعلام کرد:

اساسی‌ترین موضوع دیپلماسی خارجی کشورهای غربی ایران است/تدارک 4 هزار و 41 شعبه اخذ رای

اساسی‌ترین موضوع دیپلماسی خارجی کشورهای غربی ایران است/تدارک 4 هزار و 41 شعبه اخذ رای

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون استاندار خراسان‌رضوی گفت: اساسی‌ترین موضوع دیپلماسی خارجی کشورهای غربی مسئله ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر رشید بعدازظهر دوشنبه در نشست خبری با اشاره به انتخابات، اظهار کرد: این دوره از انتخابات به دلیل همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در بعد ملی و منطقه‌ای با اهمیت است.

وی سپس با بیان اینکه 4 هزار و 41 شعبه اخذ رای در خراسان رضوی در نظر گرفته شده، افزود: کمیته‌ هفتگانه ستاد انتخابات استانداری با برگزاری 40 جلسه برای برگزاری پرشور انتخابات اهتمام ورزیده است.

معاون استاندار خراسان‌رضوی ادامه داد:  برای 4 هزار و 41 شعبه اخذ رای 8 هزار و 500 صندوق در نظر گرفته شده و 80 هزار نفر نیروی اجرایی در انتخابات استان نظارت، حفاظت و پشتیبانی می کنند.

وی بیان کرد: در این استان 18 هزار و 468 نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 17 هزار و 415 نفر تأیید صلاحیت شده‌اند.

رشید با اشاره به تبلیغات انتخابات بیان کرد: تبلیغات تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه 23 خرداد‌ماه قانونی و بلامانع است.

کد خبر 2073255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha