پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۳۸

هنرمندان ایرانی "ایوانف" را به آلمان بردند

هنرمندان ایرانی "ایوانف" را به آلمان بردند

نمایش "ایوانف" به کارگردانی امیررضا کوهستانی در کشور آلمان به صحنه می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش "ایوانف" نوشته آنتوان چخوف است که امیررضا کوهستانی آن را در پاییز سال 90 در سالن شماره یک تماشاخانه ایرانشهر به صحنه برد. در اجرای این اثر نمایشی که با استقبال مخاطبان و منتقدان تئاتر همراه بود و جایزه اثر برگزیده در سال 90 را از جشن کانون منتقدان و نویسندگان تئاتر از آن خود کرد، حسن معجونی، وحید آقاپور، علی باقری، رضا بهبودی، نگار جواهریان، سعید چنگیزیان، مهین صدری، فاطمه فخرایی، فریبا کامران و محمدرضا نجفی به ایفای نقش می‌پردازند.

کوهستانی با استفاده از شیوه اجرایی متفاوتی نسبت به اجراهای کلاسیک آثار چخوف، نمایش "ایوانف" را به صحنه برد. این کارگردان جوان تئاتر نمایش "ایوانف" را به همراه گروه خود در کشور آلمان طی یک هفته پیش‌رو به صحنه می‌برد.

سال گذشته نمایش "دیوار چهارم" به کارگردانی امیررضا کوهستانی و با حضور رامبد جوان و نگار جواهریان در مؤسسه بین‌المللی اکو اجرا شد که اجرای این نمایش نیز با استقبال مخاطبان و منتقدان تئاتر همراه بود.

کد خبر 2073755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha